Vad är en garageportöppnaren Remote?

En garageportöppnare fjärrkontrollen är en enhet som kan öppna garageportar från en plats utanför garaget. Dessa kommer oftast fram genom att skicka en radiosignal till garageportöppnaren, som vanligtvis är specifik för en automatisk garage dörröppnare. Garaget dörröppnare fjärrkontrollen kommer vanligtvis med några nya öppnare, men ersättning modeller kan även köpas, vissa av dem som universell karaktär.

garageportöppnare fjärrkontrollen är en viktig utrustning. Merparten av tiden, är en avlägsen bara en knapp, eller flera knappar på en elektronisk apparat. I vissa fall kan det vara en knappsats. Medan knappsatser fungerar något annorlunda, de skickar fortfarande samma radiosignal till garageporten. Det helt enkelt bara kräver rätt kombination innan en signal skickas.

Vissa garageport fjärrkontrollen modeller kommer att ha mer än en knapp. Detta är särskilt användbart om garaget har mer än en dörr och därmed mer än en konservöppnare. I sådana fall kan varje knapp programmeras för att skicka en separat signal till varje öppnaren.

På grund av att ett garage dörröppnare fjärrkontrollen är mycket enkelt konstruerad, knapparna har denna förmåga att kontrollera mer än en dörren. Varje knapp fungerar som en omkopplare. Denna växel kontrollerar både rörelse uppåt och nedåtgående rörelse av en automatisk garageport. Många fjärrkontroller har tre knappar. I större garage, är det inte ovanligt att ha tre dörrar ovanför garaget. I andra fall kan två garageportar köras med garageportöppnaren avlägsen, medan en automatisk grind är också kontrolleras av en av knapparna.

En av de viktigaste punkterna i kritiken av garageportöppnaren fjärrkontrollen är frågan om säkerhet. Det är möjligt att avlyssna en signal och använda den för att öppna en garageport. Detta kallas kod gripa tag. Dessutom är det möjligt för personer med ett garage dörröppnare fjärrkontrollen för att helt enkelt köra ner på gatan och försöka hitta en annan verkstad konservöppnare som har samma frekvens.

För att bekämpa detta problem, det finns en par alternativ. Vanligtvis kommer de flesta moderna garage dörröppnare även skicka en kod med radiosignalen. Båda måste matcha för att dörren ska aktiveras. En del innehåller också ett roaming-kod, så att koden greppa inte förekommer. Detta kommer vanligtvis att ge en miljard eller fler möjliga kombinationer. Även om detta kan vara en dyrare utrustning, kan många hitta den extra säkerhet det ger väl värt pengarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.