Vad är en Bottom Frys Kylskåp?

Ett undre frys kyl sätter färska matvaror du behöver komma åt oftast precis där du behöver det-i ögonhöjd. De mindre besökta frys avsnitt flyttas till botten av enheten. Beslutet att köpa en botten frys kylskåp beror egentligen på hur viktigt det är att du ska ha färsk mat i ett mer tillgängligt, enkelt synligt område.

Det finns tre generella typer av botten frys kylskåp: svingen dörren, frysen lådan och den franska dörren modellen. Svingen dörren är den ursprungliga botten frys modell. Det fungerar precis som en vanlig kylskåpsdörren och gungor öppet antingen på höger eller vänster. Denna typ av botten frys kyl är förmodligen den svåraste att komma åt eftersom man måste böja över att gräva igenom frysen. Även om detta kan vara jobbigt, lådor och papperskorgar tråd som finns i dessa modeller gör det lättare att organisera frysen.

Den andra typen av botten frys kylskåp har blivit allt populärare på grund av sin lättare tillgänglighet. Just när du trodde du inte kunde göra annat knä böj för att komma in i din sving dörr botten frys, kom några smarta designer med denna smarta idé. Hela frysen enheten kan dras ut, dra alla dina frysta livsmedel i lättillgänglig uppfattning. Den tredje typen av botten frys kyl gifter sig glida ur frysen låda med en fransk-dörrars kylskåp på toppen. Du kan öppna en eller båda franska dörrar för att komma till övre delen av kylskåpet, vilket gör den till en av de mest lättillgängliga kylskåp på marknaden.

Den uppenbara nyttan av botten frys kylskåp är enkel tillgång till färsk mat, men det kan också vara dess undergång. För vissa är tillgång till fryst mat lika viktiga, och de skulle vilja att det på sidan eller på toppen. Botten frys kylskåp kan bli dyrare än topp frys modeller, och vanligtvis har mindre kapacitet än en topp frys kylskåp, men mer än en sida-vid-sida. Bredder området 30 till 36 fot (ca 9-11 meter) och kapacitet gå upp till 25 kubikfot (7,6 kubikmeter). Priserna varierar från 600 till 1. 200 dollar (USD), medan franska dörr modeller är lite dyrare på 1. 500 till 2. 000 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.