Vad är det bästa sättet att rengöra en toalett?

Det bästa sättet att hålla en ren toalett är att skapa en regelbunden rengöring schema och se till att du alltid har en fullständig försörjning av nödvändiga rengöringsmedel.

Produkter som används för att rengöra en toalett med en flytande spray renare (som vanligtvis används för porslin och motverka toppar), ett slipande rengöringsmedel för att skura (som vanligtvis används för badkar eller golv), en toalett skrubb borste, en rulle hushållspapper och en medelhög nivå tandborste för svåra att nå platser. För enkel tillgänglighet, ha alla dina rengöringsmateriel lagras i en stor hink eller bärande bricka som kan transporteras från garderoben till toalett eller till andra delar av huset om du har fler än ett badrum.

Om en toalett rengörs väl och familjemedlemmar, särskilt barn, instrueras om hur du använder toaletten, kommer det bara behöver rengöras en gång varje vecka. Rengöring en toalett är en ganska enkel procedur, men den måste rengöras noggrant ta bort alla bakterier och undvika mineralavlagringar bygga upp och lukter.

Öppna locket och säte för toaletten och börja med att hälla några av din slipande rengöringsmedel i toalettstolen. Med hjälp av borste toaletten skrubba, sus rengöringen runt i vatten tills den är ordentligt blandad. Lämna locket och plats för upp men låt rengöra sitta medan du arbetar på andra delar av toaletten.

Nästa använda din vätska sprayar rengöringsmedel att grundligt spray på toaletten utan och innan. Börja längst ner och spraya runt basen och sedan spraya runt utsidan av skålen, i kanten av skålen och undersidan av sätet. Sänk sedan sätet och spraya den också. Nästa spray undersidan av locket och sedan sänka locket och spraya toppen. Slutligen spray runt gångjärnen, sidorna av tanken, runt spola handtaget och toppen av tanken. I detta läge måste hela toaletten vara ganska våt och droppar.

Sedan tar du ett par pappershanddukar och börja torka dig i toaletten. Först torka upp på locket, sedan spola handtaget ner sidorna och runt locket. När torka av gångjärn, använd tandborste för att komma runt gångjärn som är svåra att nå och sedan torka upp eventuellt skräp med hushållspapper. När locket torkas, öppna locket och torka av undersidan, sedan torka upp på sätet, och höja stolen så att du kan torka runt sidorna och undersidan, med särskild hänsyn till sätet proppar. Torka av insidan av gångjärnen och sedan runt skålens kant. Slutligen torka ner sidor av skålen och runt basen. Återigen använder tandborsten på bultarna vid basen, om det behövs.

När utsidan av toaletten har rengjorts, gå tillbaka till skålen och skrubba insidan med din skrubba borste. Den slipande rengörings har haft tid att arbeta bort på något inuti skålen och du kan enkelt skrubba bort det. Spola en gång, skölj ut dina varor i diskhon och sedan sätta allt borta tills nästa vecka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.