Vad är det bästa sättet att förvara bilder?

Fotografier är bilder som finns i nästan varje hem i hela världen. Många vårda fotografier av sina barn, av nuvarande vänner och vänner från gångna tider, och släktingar både döda och levande. Fotografier bidrar till att bevara minnen från förr, och kan överföras från en generation till nästa. Detta gör lagring av fotografier för att skydda och bevara mycket viktigt. Lyckligtvis finns det fler sätt att lagra bilder i dag än någonsin tidigare.

Under många år har människor använt fotoalbum för att lagra och skydda omhuldade fotografier. I vissa fall skulle fotoalbum omfatta tjockt syrafritt papper som bostäder för fotografier. Självhäftande hörn skulle fästas på varje fotografi, som sedan skulle placeras på sidorna. Senare fotoalbum ingår självhäftande sidor som ingår klar plast över varje sida. Med tiden var några av de bindemedel som används i dessa typer av fotoalbum visat sig orsaka en viss skada, och ersattes med andra lim som är mindre benägna att försämra bilder. Många människor använder fortfarande den traditionella fotoalbum för att lagra bilder.

Foto lagring idag även innefattar flera elektroniska alternativ. Det finns möjlighet att fotoalbum online, som gör digitala bilder som ska laddas upp och sparas permanent på en webbplats på Internet. Förmågan att lagra bilder online betyder att det inte bleknar, ökat tårflöde, eller förlorar en värderad fotografi. En av fördelarna med dessa online-hem för foton är att det gör att dela foton med vänner och släktingar en lätt uppgift. Om fotoalbum är öppen för allmänheten, behöver de bara veta adressen. Om fotoalbumet är privat, kan ägaren av albumet bevilja tillträde till någon han eller hon vill se och ladda ner bilderna.

Tillsammans med online-album, kan folk välja att lagra bilder i en DVD-bild lagringsformat. Med endast ett litet utrymme, en vanlig DVD kommer att hålla ett stort antal fotografier. Det är även möjligt att skapa avsnitt av kapitel i DVD fotoalbum, gör det enkelt att både organisera och lagra bilder för enkel hämtning. Bäst av allt, är det möjligt att kopiera hela innehållet på DVD på en annan disk, vilket gör det möjligt att skapa en backup i fall det ursprungliga någonsin skadat. Använda en DVD för att lagra foton betyder också att det är mycket lätt att kopiera skivan och vidarebefordra kopior till varje familjemedlem. Med mycket små kostnaderna, sparar DVD fotoalbum tid, pengar och enkelt bevarar bilder som kommer att framkalla glada minnen för många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.