Vad är beredskapsarrangemang kit?

Beredskap kit är avsedda att hjälpa en enskild person eller familj väder en katastrof. Pre-kit finns från många leverantörer, och innehålla grundläggande första hjälpen och överlevnadsutrustning. Det kan vara bäst för att bygga kit beredskapen med ett öga mot personliga behov och krav. Riktigt skapat beredskap byggsatser kan inte bara höja säkerhetsnivån under en kris, men kan också ge tröst och förhindra panik.

När du planerar kit krisberedskap, forskning ursprung och risken för katastrofer i det lokala området. Om du bor i en kustregion, orkaner, svåra stormar och jordskred kan komma att beröras. Tromber är vanliga i torrare områden, samtidigt som översvämningar och jordbävningar kan vara en bestående fara i många anledningar. Vissa naturkatastrofer, som orkaner, tenderar att inträffa i vissa säsonger, så överväga att uppdatera kit före början av varje säsong.

Det finns några grundläggande att i varje kit. Medicinsk och först tillhandahåller stöd, t. ex. antiseptisk salva, bandage, en termometer, smärta och feber medicinering, tourniquets och skyddshandskar bör alltid ingå. Försök att hålla kit uppdaterad med en hel förskrivning av föreskriven läkemedel. Filtar och en uppsättning varma kläder för varje familjemedlem bör också ingå.

nödproviant är också en klok utöver det kit. Camping eller militär ransoner ha extremt lång hållbarhet och kan köpas från grossister eller camping leverans butiker. I många katastrofer, kan vattentäkter förorenas, så se till att omfatta en stor mängd vatten på flaska för användning i nödsituationer. De flesta beredskap experter rekommenderar minst en gallon (ca 3. 8 liter) vatten per person per dag för en vecka som en riktlinje.

Om det finns barn som ska beaktas, kan det vara klokt att ta med poster för att hålla dem bekvämt och ockuperade väntan ut en nödsituation. Uppstoppade djur kan billig eller användas utgåvor av favorit böcker och en kortlek gå en lång väg att hålla barnen lugna och distraherad under svåra omständigheter.

Beredskap kit bör ha med några grundläggande elektronik som kan användas för att kommunicera och få information. Soldrivna radioapparater är ett utmärkt objekt som gör nyheter tas emot utan bekymmer av batterier. Beakta även packning solenergi ficklampor eller lyktor och walkie-talkies.

Korrekt förbereda katastrof innebär mer än att bara stashing ett kit i huset. Beredskap kit bör placeras på ett lättillgängligt läge i ett område som sannolikt inte skulle skadas. Varje familjemedlem bör vara medvetna om en utrymningsplan och platsen för leveranser. Om familjemedlemmarna är på jobbet eller hemifrån när en katastrof inträffar, ska familjen ha en utsedd mötesplats som är lätt att ta sig till och relativt säkra. Genom lagring av väl kit beredskap och följande säkerhetsåtgärder, överleva en katastrof är mer troligt att sluta som en väl ihågkommen släkthistoria än en traumatisk eller tragisk händelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.