Vad är Skala och Stick rostfritt stål?

Skala och sticka rostfritt stål är en relativt ny heminredning produkt som är klippt från en rulle och placeras på apparater och andra släta ytor att lägga till utseendet på rostfritt stål. Den mjuka metallfilm kan reface många apparater samt bänkskivor och andra ytor. Skala och piska rostfritt stål vanligen inte visa fingeravtryck lika lätt som faktisk rostfria apparater. De flesta människor är nöjda med hur produkten ser ut.

Skala och sticka rostfritt stål kan lägga till ett nytt utseende till ett kök. Det kan uppdatera ett gammalt kylskåp genom att ge det utseendet på en rostfri apparat. Du kan även använda den på spisar, men inte på själva kocken toppen. Mikrovågor kan även täckas med skal och sticka rostfritt stål. Detta sätt alla dina apparater kan såg matchas.

Countertops kan också ges ett nytt utseende med skal och sticka rostfritt stål. Ytan är ofta mycket lätta att torka rent. Ett glas skärbräda på bänkskivan gör det möjligt för rostfritt stål ser lysa igenom samtidigt som den erbjuder en plats att hacka mat. Tillbaka stänk kan också göras med skal och sticka rostfritt stål. I grunden är varje slät yta som lämpar sig för den mjuka metallfilm produkt.

En del människor till och med använda skal och sticka rostfritt stål i tak och i båtar. Produkten är också populär på kontor. Det är mycket mångsidig, så att du kan använda den på horisontella eller vertikala ytor. Förutom att använda stora bitar på väggar, bänkar och kylskåp, bitar av skal och sticka rostfritt stål kan användas på mindre föremål såsom wastebaskets, planteringsmaskiner och kanistrar.

Mönstrat mönster och strukturer av skal och sticka rostfritt stål finns också, även om mjukare typ är nog lättare att hitta. Skala och piska rostfria produkter innefattar vanligtvis ett rutnät för mätning och kapning. Baksidan skalar bort rullar av mjuk metall filmen och du bara använda den till ytan som du vill reface.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.