Hur väljer jag en ö Bänkskiva?

Om du har en ö i ditt kök, kan rätten bänkskivan göra en stor skillnad i utseende och funktion i ditt kök. Många tror felaktigt att det material som används på ön bänkskivan måste vara samma material som används i resten av köket. I verkligheten med ett annat material för ön än resten av köket är ett bra sätt att skapa ett utseende utan att spendera en hel del pengar.

Det finns många olika material att välja på när plocka din ö bänkskiva. Medan du vill ha ett material som samordnar med det material som används på dina andra diskar, oroa dig inte om allt matchning. Särskilt om du använder naturliga material, kommer du att bli förvånad över hur väl två olika färger och strukturer kan se när de används tillsammans.

Om du är en ivrig bagare, kanske du vill skapa ett bageri station med ön. Lagra dina bakning varor och ingredienser i skåp och på hyllor av ön. Om du inte är exceptionellt höga, be om att öns höjd minskas flera inches så att du lätt kan knåda och kavla ut degen utan att stå på tå.

Marmor är ett utmärkt val för ett bageri station ö bänkskivan, eftersom det bor flera grader kallare än den omgivande luftens temperatur. Den svala stenen är det perfekta materialet för att rulla ut degen och kakor form. Genom att hålla degen svalare, blir det inte så klibbigt som vanligt. Eftersom det inte är lika klibbigt, behöver du inte lägga till ytterligare mjöl, som kan göra dina bakverk tuffa stället anbud.

Butcher block är ett annat utmärkt val för en ö bänkskiva. En slaktbänken bänkskivan gör att du kan hugga direkt på disken. Butcher block bänkskivor är mycket hållbara. Ju hårdare de används, desto bättre de ser ut. Butcher block är av trä, som är porös så det är viktigt att du rengör noggrant efter varje användning.

Det finns en mängd av fast ytmaterial som gör ett bra val för ön bänkskivor. Dessa material är mycket dyr, men för de mindre område med en ö, kan vara överkomligt. Solid yta är populärt i kök eftersom det är slitstarkt och tål en hel del övergrepp. Vissa märken av fast yta material Avonite ®, Corian ® och Nevamar ®. Du kan ställa varma rätter på fast underlag bänkskivor utan att skada och städa är en bris.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.