Hur väljer jag det bästa furubord?

En massiv furu bord är en robust och ekonomiskt val för hemmet. Det finns många olika stilar och typer av furu bord som finns tillgängliga för varje rum. Pine tabeller kan se naturligt eleganta eller mycket rustik. Vissa människor får bygga en tall bord för hemmet med hjälp av köpta eller återvunnet trä. De viktigaste valmöjligheterna när man överväger tall tabeller är färdigbearbetade eller obearbetade, kvistig eller knutfritt och ljus eller medellång färgad.

Unfinished tall kan färgas mörk färg, men de flesta färdiga furu bord som kan säljas är betsad i ljus eller medium trä färger. Ett furubord kan bara ha en tydlig skyddande yta som gör att den naturliga bleka färgen lyser igenom. Pine är inte en formell ser trä och lättare och medelstora nyanser visa upp sin naturliga ådring och knop. Knutna tall innehåller mörka runt knutar i trä och den här typen gör tabeller med en rustik skönhet. Unknotted kan oavslutade furu målas vitt eller annan färg, och detta ser kan föredras för middagar, slut eller nattduksbord i rum utan trä toner.

Med tanke på de andra färgerna och tonerna trä i ett rum är viktig för ett enhetligt utseende när du väljer ett furubord. Alltför många trä toner och färger möbler kan göra ett rum ser slumpmässigt inredda i stället utformas. En annan faktor när man väljer furu bord livsstil. Även tall tabeller är tåliga och billiga i jämförelse med andra träslag, de gör en tendens att markera och buckla lätt eftersom tall är ett barrträd och inte ett lövträd.

Space är ett beaktande när man väljer en tall bord vid middagen. Drop leaf furu bord är bra för lägenheter eller små kök eftersom de möjliggör en sida av bordet för att hänga ner så bordet kan placeras mot väggen i sin halv diameter tillstånd för att spara utrymme. Stor lantlig stil furu matbord ser bra ut i stora kök lantlig stil. Medellång målat furu kan se mer elegant än ljus naturlig tall och dessa mörkare fläckar kan samordna bättre med mer formell eller traditionell kök eller skåp mat.

Bygga en tall bord för en matsal eller kök anses vara en ganska enkel träbearbetning projektet, eftersom tallen är lättare att jobba med för hand än träslag såsom lönn eller ek. Ett bord och fyra koniska ben kan skapa en enkel tabell tall middagar. Två tall band bredden på bordet och två remsor av bordets längd är spikade på att koppla upp och benen. Att bygga ett furubord med bock stil ben, ett bord, två botten stolpar och en trä ombord att fungera som ett stag behövs. Bockar är stolpar eller pelare formad som en upp och ned bokstaven "T" och trä-stag eller bår förbinder de två bock inlägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.