Hur väljer jag det bästa ekhyllor?

Ek hyllor är ett bra sätt att lägga elegant skönhet och funktionella bekvämlighet till ditt hem eller kontor. Det finns oändligt många varianter av hyllorna finns både online och hos din lokala återförsäljare, så du behöver göra lite planering innan du köper. Bestäm först var dina hyllor kommer att gå, vad de håller och hur ofta de kommer att hämtas. Kommer barnen måste kunna nå dem, eller skulle en hylla monterad utom räckhåll för dem bättre? Slutligen, hur mycket är du villig att spendera?

Innan du går och handlar för din ek hyllor, måste du veta var hyllan behövs, samt en ungefärlig uppfattning om vad du kommer att lagra på hyllan. Om det kommer att vara i en fukt-liggande område som en källare eller badrum, måste du leta efter hyllor som har en tät yta som motstår fukt skador. För hyllor i barnets sovrum, behöver du en låg stabil hylla att barnet kan komma åt lätt. Om du väljer en högre ek bokhylla, måste den förankras i väggen så att barn inte kan dra den över på toppen av sig själva. För att hålla poster av ett barns räckhåll, anser väggmonterade ek svävande hyllor, som kan monteras individuellt på valfri höjd du önskar.

En annan uppgift innan du handlar är att ta noggranna mätningar. Naturligtvis måste du mäta område att hyllan kommer att ockupera, men det är också en bra idé att mäta höjden på högsta objektet du lagrar på din nya hyllor. Tänk dig frustrationen av att hitta den perfekta hyllan, köpa det, släpa hem den och sedan ta reda på att det inte kommer att hålla de artiklar du köpt den i första hand! Medan du skriver ner mätningar kan du också att notera hur tung dina objekt. Ek, särskilt massiv ek, gör stadiga hyllor, men vissa stilar är starkare än andra, så du vill köpa en hylla som kan hantera den vikt du ska placera på den.

Oak hyllor komma in många olika stilar och typer för att passa dina lagringsbehov, med tillägg av skönhet och värme i ditt hem. Väggmonterad ek hyllor som består av enskilda hyllor hängde oavsett på vilken höjd du önskar, och varierar från en enkel elegans flytande hyllor, till det vackra snidade vackra dekorativa hyllor för att visa fina samlarobjekt. Väggmonterade hyllor är ett bra val om du har objekt som måste förvaras utom räckhåll för barn eller husdjur. För en mer omfattande titt, fristående ek bokhyllor finns i en mängd olika storlekar och stilar, allt från en enkel 3-hylla rutan till vackert snidade ek och glas skåp kuriosa.

Oak hyllor kan varierar mycket i pris, beroende på storlek, stil och typ av hylla du väljer. Om du är på en stram budget, anser färdigförpackade hyllor som du monterar själv. Om du föredrar att inte trassel med konstruktionen och installationen av hyllor själv kan du köpa vackra, helt monterade ek hyllor och skåp från din lokala möbler återförsäljare. Glöm inte att kolla in antikvitetshandlare och second hand-affärer och, du kanske kan spara lite pengar och ändå hitta ett vackert tillskott till din inredning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.