Hur väljer jag det bästa Gutter Guard?

Gutter väktare är enheter bidrar till att förhindra rännor bifogade längs taklinjen av bostäder blir tilltäppta med skräp. En effektiv rännstenen vakt gör det möjligt för underhåll av rännstenen vara lättare och även bidra till att förhindra skador på takfoten som kan uppstå när takrännor bli tilltäppt. Om du är på väg att köpa en rännsten skydd för ditt hem, här är några saker att tänka på innan du gör ditt slutliga val.

Enkel installation är avgörande när man väljer en rännsten vakt. Det finns mönster som lätt kan anpassas till olika storlekar av hängrännor och säkert på ramen i rännstenen med enkla klipp längs kanterna. Genom att gå med en ränna vakt som kan införas i ett ärende eller minuter brukar man även ha möjlighet att ta bort skyddet lika lätt. Detta kan vara särskilt viktigt när du vill rengöra eller måla rännorna utan att behöva arbeta kring vakterna.

Det är också viktigt att uppmärksamma de material som används för att konstruera rännstenen vakt. Många designer kallar för användningen av nät för den huvuddelen av produkten. Mesh fungerar som ett effektivt hinder för större skräp som löv och brutna lemmar samtidigt tillåta regnvatten rinna i rännstenen med lätthet. Gutter skärmar kan tillverkas med metallnät eller med hållbar plast eller kåda mesh också. Om du har en hel del träd i närheten av ditt hem, att gå med metallnät kan vara ett bättre alternativ.

Tänk på att plast maska är mer mottagliga för nedbrytning av element, speciellt solljus. Om ställningen i ditt hem är sådan att rännorna se direkt solljus under större delen av dagen, kan du göra klokt i att överväga en rännsten vakt med en skåra design. Vakter av denna typ inte anställer inte maska alls. I stället har kroppen av vakten en serie tunna slitsar som låter vattnet passera i det fria rännstenen. Men storlek och placering av slitsar längs kroppen av vakten är tillräckliga för att hålla de flesta löv och större skräp från att skapa igensatt rännor.

För människor som bor i områden där snö och is är vanligt under vintermånaderna, som går med en ränna vakt som är utrustad med en is-dammen är en bra idé. I huvudsak hjälper den här typen av skydd för att minska risken för snö att packa i rännstenen och härda till en fast massa som måste smältas för att rensa ut och återställa en enkel flödet av vätska genom systemet. Dammarna ofta integrerade i modeller som använder slitsar eller en serie små rombformade perforeringar i kroppen för vakten, och kommer inte störa den normala funktionen i rännstenen under varma vädret.

Priset kan vara en ersättning med ditt val av rännstenen vakt. Men kom ihåg att de billigare är inte alltid bättre. Till exempel kan maska mönster vara billigare i många fall, men om klimatet och allmänna landskap runt ditt hem är sannolikt att leda till en snabb försämring av maskan, du skulle göra klokt i att gå med en av de dyrare vertikalskära eller perforerat mönster . Att välja ett billigare rännan vakt för att spara pengar ofta innebär att man byter vakten oftare, som effektivt kompenserar eventuella besparingar du kan ha haft vid tidpunkten för det ursprungliga köpet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.