Hur väljer jag det bästa Folding Stairs?

välja fällbara trappor kan tyckas vara en enkel uppgift, men det finns vissa viktiga aspekter av detta beslut som bör beaktas. Den som överväger köp av fällbara trappor bör tänka på hur ofta de kommer att använda trapporna, som kommer att klättra i trappan, och vad, om något, kan komma att bedrivas uppför trappan. När dessa aspekter av beslutsprocessen är utarbetas bör mätningar göras för att få trappor som passar bra i den givna vindsutrymmen.

En av de mätningar som krävs för att välja rätt fällbara trappor kommer att vara den mängd utrymme som behövs för takhöjd. Överväg också att höjd och vikt på den person eller personer som kommer att klättringen uppför trapporna. Detta är mycket viktigt eftersom fällbara trappor kan ha olika vikt belastning. Kontrollera specifikationerna för olika stegar innan de köper. De bör ha minst 250 pounds (113,39 kg).

Om trapporna måste passa genom öppnandet av en vind eller tak utrymme ska du mäta öppningen och jämföra detta med den speciell för stege. Kontrollera också höjden av taket från grunden för att se till att den vikbara trappan kommer att vara lång nog att nå taket utrymme och sannolikt i en vinkel för enkel klättring.

Var noga med att bestämma vilken typ av utrymme är tillgänglig för trappan. Försvinner vindstrappan är ett bra alternativ för vinden tillgång, och de spara mycket utrymme om detta kommer att bli ett problem. Försvinner trappor är i allmänhet mycket robust och lätt att klättra upp, och ofta har ledstänger som ger extra säkerhet för klättraren.

Oavsett vilken typ av vikbara valt trappor, Säkerheten bör i främsta ledet i en köparens tankar. Trapporna bör vara stark, med tjocka trådar som är minst 3 /4 inches (1,91 cm) tjocka. Det bör finnas metall stavar på plats under varje tråd för att göra trådarna starkare.

Aluminium fällbara trappor är ett populärt val för många köpare på grund av deras robusthet och väderbeständighet. Tänk på att trä stegar kan vara lika robust och pålitlig som stegar aluminiumram, men en aspekt att beakta är slitage. Om du planerar att använda en trä stege ofta kan flisor blivit en plåga.

Den sista delen av valet fällbara trappor söker trappor som kommer med en bra garanti. En bra garanti är vanligtvis ett tecken på att fällbara trapporna är tillförlitliga och att bolaget har förtroende för sin produkt. Detsamma gäller pris, men pruta shoppare inte skulle gilla att höra det. Dyrare fällbara trappor i allmänhet leda till en säkrare och mer pålitlig produkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.