Hur väljer jag det bästa Deck Coating?

Oavsett om ett hem ägare är intresserade av att skydda sina däck från de delar eller helt enkelt bara vill ge det en tilltalande yta, kan däck beläggningar ge lösningen. Däck beläggningar variera mer än bara färg-de kan också skilja i funktion. Det är viktigt att välja ett däck beläggning som specifikt arbetar med ett hem ägare däck, och tar hänsyn till träets vittringsgrad, behovet av en vattenavstötande, och andra faktorer.

Tidigare hem Ägarna uppmanades att vänta ungefär ett år efter ett däck installation före beläggning. Syftet var bakom detta så att däck passera elementen och "väder". Så länge däcket inte har haft vattenavvisande tillämpas på det, dock beläggning ett däck omedelbart efter att den har installerats är acceptabel.

För dem som har köpt ett hus med ett däck redan installerat, ett enkelt Testet kan göras för att avgöra om däcket har behandlats med vattenavvisande. Husägaren kan helt enkelt tillämpa vatten på däck och observera vattnet reaktion på den. Om vattnet absorberas, har däcket inte behandlats med vattenavstötande, vatten som står, pölar eller rullar bort betyder närvaron av en vattenavstötande behandling.

En kortlek: s tillstånd av vittring kan peka på lämpliga däck beläggning val. Ett däck beläggning som utgör en film måste tillämpas innan någon vittring beror på vittring kompromisser filmens förmåga att band med trä, vilket resulterar i för tidig peeling. Penetrerande ytskikt, liksom de som är oljebaserade och resultera i en semi-transparent färg, kan ge ett hem ägare mer frihet under ansökningsprocessen. Dessa ytor kan tillämpas oavsett däckets tillstånd vittring.

Det bör noteras att många däck beläggningar nu anses vara filmbildande. Färger, olja, vatten-baserade halvgenomskinlig fläckar, och latex-baserade solid lack fläckar är alla kategoriseras som filmbildande ytskikt. Faktum är att även de traditionella, har oljebaserade halvgenomskinlig fläckar har omformulerats nog för att betraktas filmbildande ytskikt. I sådana här situationer, omformuleringar av gamla blandningarna innehåller högre fasta ingredienser på grund av miljökrav. Därmed förlorar den nya beredningen dess penetrerande egenskaper och helt enkelt bildar en film på toppen av trä.

Generellt, fläckar och filmbildande ytskikt avskräcka solens ultravioletta strålar. Av denna anledning kommer däck beläggningen skyddar däcket från lignin förstörelse. Som ett resultat kommer däck med däck beläggningar kvar smidigare och tillsammans längre.

En bra däck beläggning kommer att ha en vattenavstötande komponent. Detta bromsar däckets kurs vattenabsorption men tillåter fuktiga delar av det däck till torr som den normalt skulle göra. Krympa och svullnad och senare splittra kan minimeras om en vattenavstötande komponent väljs. Vissa däck beläggningar kan också innehålla mögel avskräckande.

Rensa däck avslutas bör också väljas utifrån deras UV-resistens. UV-resistens ingredienser kan innehålla transparenta järnoxider. Husägaren bör komma ihåg att livslängden hos klar finish kan variera. Några tydliga ytor kan behöva appliceras på nytt var sjätte månad, medan andra kanske bara behöver tillämpas vart tredje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.