Hur väljer jag det bästa Deck Cleaner?

bästa däck renare, liksom den bästa metoden för rengöring ett däck eller uteplats, är en fråga om personliga och yrkesmässiga åsikt. När det gäller användarvänlighet, effektivitet, ekologiska sundhet, och ytskydd, dock syre blekmedel, eller syre blekmedel, verkar vara den bästa lösningen. Korrekt användning av syre blekmedel och vatten är lite tidskrävande jämfört med t. ex. högtryckstvätt eller kraft tvätt, men det fungerar.

högtryckstvätt, om det görs fel kan skada ytan på däck genom erosion av trä. Högtryckstvätt kan faktiskt få bort små bitar av trä, lämnar däck ser värre än när det var helt enkelt smutsig. Även med högtryckstvätt, är det ofta nödvändigt att använda kemiska rengöringsmedel för att ta bort envisa fläckar.

Oxygen blekmedel består främst av väteperoxid och soda. Det är ett pulver som blandas med varmt vatten för att lösa upp i en lösning. Som med alla produkter, är kvaliteten på olika märken av syre lut pulver föremål för betydande variationer. Generellt sett är dyrare ett visst märke däck renare, oavsett typ, flera verksamma beståndsdelar som den innehåller. Läs etiketten på varje varumärke att ta reda på typ och mängd av de olika ingredienserna innan de köper.

När man använder rent syre bleka som ett däck renare, helt upplösa lut pulvret i vattnet. Detta innebär omrörning blandningen i cirka fem minuter för att säkerställa att lösningen är helt upplöst. Det bör finnas en tunn film av bubblor på toppen av blandningen när den är blandad.

Häll lösningen syre lut på en del av däcket. Lösningen kommer att se en hel del som tvål diskvatten. Vänta ungefär fem minuter, återigen, att ge syre blekmedelslösning att tränga in, sedan använda en skrubb borste för att skrubba området ordentligt. Detta däck renare bör användas en del av däcket i taget tills hela däcket är skurat. Var noga med att skrubba varje avsnitt med hjälp av minst måttlig press på skrubber. För envisa fläckar, konsultera en professionell, som mer avancerade material och metoder kan vara nödvändiga.

När alla delar av däcket har skurat bör vattnet och blekmedel verkar smutsig. Detta betyder att däcket är rent. Helt enkelt spola däcket med en trädgårdsslang, och jobbet är gjort. Denna exakta metod används också för att rengöra uteplatser byggda av tegel, betong och plattor. Ett effektivt däck renare för en sammansatt däck, å andra sidan är en mild maträtt eller tvättmedel blandat med vatten. Endast en lätt skrubbning med denna mildare lösning som normalt behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.