Hur väljer jag den bästa fogtätning Tips?

Många hem projekt kräver användning av täta. Trots de olika användningsområdena för denna produkt, nästan alla märken av täta kommer i ett liknande rör. Vissa projekt, såsom kakel reparation, behövs bara en liten mängd av det ämne på en gång, medan projekt som badkar reparation skulle kunna kalla för större doser av täta. Detta innebär att fogtätning tips, som även kallas munstycken, vanligen finns i olika storlekar. Lyckligtvis finns det fogtätning tips som du kan köpa separat, och du ofta bör välja baserat på mängden av täta som behövs för projektet.

Vissa människor behöver inte använda täta ofta, men vill ha en tub till hands för nödsituationer. Om detta stämmer in på dig kan det vara bäst att använda spetsen som redan finns på tuben. Om projektet behöver en tunn linje av täta, avbröt en liten del av spetsen på en 30-till 45-graders vinkel för att få den minsta mängd ur röret. För större projekt, styckning spetsen rakt över på det bredaste stället, som ligger närmast den faktiska röret, borde räcka. De flesta rör tips har en upphöjd linje i plast som kan hjälpa dig att göra snittet.

De som använder detta ämne regelbundet kan hitta en täta pistol användbart. Denna typ av produkt är vanligen lätt att använda, eftersom röret i täta kan placeras i pistolen och pressas ut genom att dra i utlösningsmekanism. När du använder en täta pistol, finns den extra fördelen av att kunna köpa specialiserade fogtätning tips som passar de flesta projekt. De vanligtvis finns på de flesta järnaffärer.

Att välja rätt material, normalt är en av de första stegen för att hitta det du behöver. De flesta projekten runt huset kräver endast en plast munstycke. Denna typ av fogtätning tips är ofta billiga, och ibland flera olika storlekar kommer i ett paket. För tunga projekt, särskilt inom byggsektorn, kan metall tips behövas. De ofta är tillverkade av stål och är resistenta mot korrosion.

Formen av munstycket kan också vara viktigt. De flesta projekten behöver bara den typiska formen runt munstycke, men vissa specialfärger projekt skulle kunna göra bättre med andra former. Square och trekantiga fogtätning tips vanligtvis finns på nätet, vilket det slag med bara en springa i slutändan. Dessutom några tips är böjda för att ge bästa tillgång till områden som är svåra att nå.

Slutligen är diametern på spetsen ofta viktigt att framgången med projektet. I de flesta fall för att mäta arealen måste du försegla är inte nödvändigt. Du kan normalt uppskattning genom att betrakta den minsta tips tillgängligt när du har en mycket liten yta att täta, och den största tips när du har ett projekt som kräver en hel del tätningsmedel. Du bör också bestämma hur länge munstycket måste, eftersom det finns kort och lång tips finns på de flesta järnhandeln. Önskad storlek beror vanligtvis på hur långt du behöver för att nå med munstycket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.