Hur tar jag bort mögel från mitt hus?

Ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo bota när du behöver ta bort mögel från ditt hus. Genom att göra det svårt för mögel att frodas, kan du minska kraftigt händelsen av mögel i ditt hus, och du bör ta bort mögel från ditt hus så fort det börjar visa. Ge inte mögel en chans att få fotfäste, eftersom den kan sprida sporer i hela huset, vilket resulterade i en möglig mardröm.

Du bör också kontrollera noggrant avseende tecken på mögel i ett framtida nytt hus , eftersom de kan vara svåra att utrota när den bildats. Det kan vara en utmaning att ta bort mögel från ditt hus, men om du hålla fast vid det, kommer du till slut att lyckas, om inte tidigare hyresgäster få mögel att ställa in

mögel är faktiskt olika typer av svamp , även om de ofta förväxlas. De regler för att minska och ta bort mögel från ditt hus lyckligtvis gäller mögel också. I första hand är det bästa sättet att förhindra mögel att hålla huset rent och torrt. Och mögel trivs i fuktiga, varma miljöer. Se till att utsläpp av vätskor och livsmedel snabbt saneras, så att mögel har något att livnära sig på och vidta åtgärder för att minska luftfuktigheten i ditt hem. En avfuktare kan användas för att få ut luften mer torr. Ventilation är också viktigt, och du kanske vill investera i fläktar för att förbättra luftcirkulationen.

Om mögel börjar dyka upp, till din strategi bort mögel från ditt hus kommer att variera, beroende på ämne formen är angriper. Om möjligt bör formen utsättas för solljus. En matta, till exempel, som börjar visa mögel kan fattas utanför och sunned att döda sporer. Likaså med textilier, som kan behandlas med ett milt blekmedel och vatten lösning innan de tvättas och hängs på tork i solen så att solen kommer att döda alla kvarvarande sporer. Papper ska kasseras, eftersom det kan vara omöjligt att ta bort mögel från ditt hus när den har etablerat sig på böcker, tidskrifter och tidningar.

För att ta bort mögel från ditt hus när det gäller angrepp är inte som lös, vilket är fallet med mögliga väggar eller inredning badrum, måste du vara lite mer aggressiv. Blanda en blekmedel och vatten lösning eller använda ett kommersiellt mögel bort produkt för att tvätta det påverkade området och se till att hålla arbetsytan väl ventilerat. När du tar bort mögel från ditt hus med denna teknik, se till att spot test ytan för missfärgning. Du kan behöva prova några olika alternativ innan du hittar en renare som är säkert för trä eller färg. Aldrig måla över mögel, eftersom det kommer att fortsätta växa under färgen, och det blir ännu svårare att bli av med.

Den matta, använd ett vakuum för att dra upp så mycket mögel som möjligt och se till att torka av vakuum ner och utsätt det för solljus efteråt. Använd en trasa fuktad med ett blekmedel lösning Torka av mögliga området, första plats tester på ett dolt område. Använd en torr trasa för att absorbera så mycket fukt som möjligt från området, och en fläkt för att hjälpa den att torka snabbt. Andra typer av golv som trä, linoleum, sten eller tegel kan grundligt torkade att ta bort mögel.

Verkstäder är särskilt ökända platser för mögel, eftersom de ofta inte har dagsljus genom fönster och fuktiga, smutsiga golv. Försök att hålla porten öppen på soliga dagar, om möjligt, hjälpa till att avskräcka mögel, och bygga hyllor för att hålla artiklar förvaras i garaget från golvet. Om mögel verkar, tomma ut i garaget, tvätta det bra med ett starkt blekmedel lösning, och låt det torka helt. Kontrollera enskilda poster i garaget efter tecken på mögel och kasta papper produkter som blivit mögligt och rengöring allt annat ordentligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.