Hur ska jag sköta min kolgrill?

ta väl hand om din kolgrill kommer inte bara att göra det roligare att använda, men bidrar också till att förlänga dess livslängd. Börja med att rengöra din kolgrill regelbundet, efter varje användning. För att göra städa upp lätt, hålla en pensel tråd grill, tvål fyllda stål kuddar ull och diskmedel nära till hands. Du behöver också en svamp eller en ren, absorberande trasa.

Efter varje grillning session rengöra din kolgrill galler. Var noga med att vänta på att kolen att dö ut innan så sker. Börja genom att använda din grill borste att ta bort eventuella lösa partiklar från den fortfarande varma grill galler.

Om en mer noggrann rengöring behövs, använd en våt tvål fyllda pad stålull för att rengöra din matlagning galler. Var noga med att undvika att tillämpa för mycket tryck när skrubba din grill. Uppföljning av sköljning och torkning din grill galler.

När du är säker på att kolen är helt cool, ta bort askan från botten av din kolgrill. Att ta sig tid att utföra den här åtgärden kommer att bidra till att luften flödar väl nästa gång du väljer att använda din grill. Detta bör göras efter varje användning.

Varje gång du laga mat på din grill, bränna återstoden bort av interiören efteråt. På så sätt kan du minska kraftigt hur mycket tid du spenderar rengöring. På ett behov utgångspunkt, rengör insidan och utsidan av kolgrill med varmt vatten och tvål. Ge locket samma behandling.

Använd din grill borste för att avlägsna flagor och andra lätt att ta bort partiklar. Vid behov, använd en tvål pad stålull. Undvik att trycka för hårt dock, eftersom detta kan repa ytan på din kolgrill.

För att skydda din kolgrill från de faktorer, kan det vara klokt att köpa en grill lock. En grill täcka kan skydda din grill från hårt väder, fågelspillning och kåda från överhängande träd. Som ett alternativ, lagra kolgrill i ett skjul, garage eller andra torr plats när den inte används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.