Hur kan jag ha en framgångsrik Yard Sale?

När du har haft några framgångsrika år att bygga upp kläder, leksaker, elverktyg och andra hushållsartiklar effluvia, kan det vara dags att hålla en lyckad loppmarknad för att hantera det hela. Det finns ett antal saker som går in med en lyckad loppmarknad dock från att välja rätt dag att presentera en attraktiv display för potentiella drive-by kunder. Skillnaden mellan ett misslyckade och lyckade loppmarknad är ofta mängden förprojektering en husägare sätter in i processen.

Ett sätt att få en mer framgångsrik loppmarknad är att planera din dag och tid väl. Lördagar är traditionellt de bästa dagarna att hålla varvet försäljning, även söndagar och varmt väder federal semester kan också vara bra. Många rutinerade loppmarknad köpare föredrar också att göra sitt surfa så tidigt som möjligt, ofta innan den officiella början av händelsen. Om du vill ha en lyckad loppmarknad, vara beredda att börja mycket tidigt och köpslår med kunder som du fortsätter att ställa in din skärm. Cash talar sitt tydliga språk med tidig shoppare, så se till att ha gott om små valörer valuta till hands för att göra omedelbar förändring.

En lyckad loppmarknad är ofta en övning i kundens psykologi. Många loppmarknad shoppare letar efter något av personligt intresse, men de vill inte betala taxorna för det. Denna filosofi är varför du bör tydligt visa dina mest ovanliga poster i en klunga, utanför de vanliga varor köparna förväntar sig att hitta. En surfbräda eller en oavslutad dune buggy, till exempel, är skyldig att dra till sig mer uppmärksamhet än en låda med tidningar eller kläder. Hobby utrustning eller musikinstrument är också skyldig att uppmärksammas av impulsiv köpare, så placera dem synligt hela displayen.

För att få en mer framgångsrik loppmarknad, kom ihåg att många av dina potentiella kunder börjar som förare. Du har bara ett par sekunder att övertyga en som passerar föraren att stanna för din försäljning, så grafiken är mycket viktiga. Undvik att ställa in loppmarknad i en typisk "för många kläder i ryggen, värdelösa glas på framsidan" arrangemang. Kryddat loppmarknad kunder är ofta stängs av framstående visas av begagnade kläder. För en mer framgångsrik loppmarknad titta, prova att sätta kläderna åt sidan och placera större apparater, cyklar eller elektronik i bakre delen. Om en förare ser en datorskärm eller en uppsättning golfklubbor, kan det innebära att det loppmarknad kan innehålla andra big-biljett poster också.

Prissättningen är också kritisk för en lyckad loppmarknad erfarenhet. Om du inte känner för köpslående, pris flesta av dina poster tillräckligt lågt för att sälja snabbt. Det kan låta uppoffrande, men ditt slutgiltiga mål är att rensa ut ditt lager för att göra plats för nya varor, inte nödvändigtvis göra en betydande vinst. Om individuell prissättning blir problematiskt, försök separera objekt i flera prisintervall och visa dem i lådor eller separata tabeller. Alla böcker kan vara 25 cent, till exempel, medan alla leksaker kan vara en dollar. Om kunden vill pruta, kan du kanske förhandla paketavtal att flytta flera objekt på en gång.

Reklam kan också spela en nyckelroll i en framgångsrik loppmarknad. Vid placering en annons i lokaltidningen, försök att nämna några intressanta eller big-biljett poster som kan locka fler läsare att besöka. Vissa familjer kommer att kombinera sina insatser och hålla ett flerfamiljshus loppmarknad för att öka besökarnas trafik. Om du vill öka dina chanser för en lyckad loppmarknad där flera säljare, spana ut det föreslagna visningsområdet i förväg för att förhindra parkering eller tillgänglighet problem för grannar och köpare lika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.