Hur kan jag använda solenergi i mitt hem?

användning av solenergi i hemmet håller på att bli en attraktiv möjlighet för ett växande antal människor. En gång tänkt som en idé bara finns i science fiction, är solenergi nu på att bli en mycket reell risk. Många människor använder solenergi genom att utnyttja solens energi för att värma sina hem och att köra olika apparater. Det är en ekonomisk och jord-vänligt sätt att få makten i hemmet.

Det finns ett antal sätt du kan använda solenergi i hemmet. Vissa hem i Kalifornien kör huvudsakligen från solenergi. Verktyget räkningar för dessa noll-energi-hem har minskat energiförbrukningen med 50 till 70%.

När genomföras i hemmet, kan solenergi användas för att värma hemmet. Du kan också använda solenergi för att generera varmvatten. När du använder solenergi i hemmet, du inte bara lägre gas-och elräkningar, men också ge ett mervärde till ditt hem när du kommer att sälja det.

Det mest grundläggande teknik som används i solenergi är solens Elcentralen . Dessa paneler använda fotoner för att generera el. Dessa solceller (PV) paneler kan fristående styva ark för att utnyttja solens energi. De kan också ställa in i taket, eller så kan du få skal och sticka laminat, beroende på ditt tak typ.

solens energi omvandlas till elektricitet genom en modifierad bärverk. Detta system är inte annorlunda än det vanliga nätet finns i hemmet, förutom att den även omvandlar solenergi. Systemet har också en mätare installerad som säger hur mycket solenergi hemmet har använt jämfört med normala el. Mätaren drar den solenergi el, och beloppet vänster är den som tillämpas på elräkning.

När du använder solenergi i hemmet är det också kan lagra energi. Om det finns ett överskott av energi, kan den användas vid ett senare tillfälle för att värma lokaler och generera varmvatten. Du kan också använda solenergi för att tända ditt hem för att värma en inomhus eller utomhus jacuzzi.

Minska kostnaderna är det främsta skälet till att folk använda solenergi i sina hem. Användningen av solenergi är tänkt att betala för installationen kostnaden i cirka 12 år. Fram till år 2020, hoppas Department of Energy för att det blir vanligare att använda solenergi i hemmet. De hoppas att se normal energiförbrukning minskats med cirka 70% i tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.