Hur hittar jag en City gemenskapen Garden?

gemenskapen trädgårdar växer i popularitet på många platser runt om i världen. I vissa fall är trädgårdarna bidrar till att förvandla stadsområden genom att utnyttja ledig massor att plantera färska grönsaker, med närboende tenderar delar av trädgården i utbyte mot råvaror. Detta samhälle aktivitet kan också användas som ett sätt att samla in pengar till en viss orsak eller helt enkelt som en del av en självhjälp för medborgarna i samhället. Om tanken på att delta i en stad gemenskap trädgård är tilltalande, här är några idéer om var man kan hitta en i ditt område.

En av de bästa ställena att börja din sökning till en gemenskap trädgård med din lokala grannskap förening. Ofta kommer de att ha tillgång till uppgifter om alla trädgårdar som är etablerade i det omgivande området, as samt information om hur du kontaktar oavsett organisation sponsrar urban trädgårdsarbete project. Om det inte finns en i området, kunde samtalet hjälpa till att främja föreningen att överväga att införa denna typ av trädgård i grannskapet.

Det är inte ovanligt för en stad gemenskap trädgård som ska sponsras av den lokala kommunen. När detta är fallet, är trädgård på egendom som tillhör staden. I större storstadsområden, kan det finnas flera trädgårdar ligger på stadens egendom, vilket gör det möjligt för fler människor att delta i projekten.

ideella organ skapar ibland en trädgårdsstad gemenskap som ett sätt att skapa stöd för en välgörenhetsorganisation eller några lokala initiativ. Precis som med trädgårdar som drivs av kommuner, ett icke vinstdrivande företag kan etablera trädgården på egendom som ägs av gruppen, eller arbeta med andra enheter inom samfundet att säkra utrymme för trädgården. Du kan ofta hitta projekt gemenskap trädgårdsarbete som dessa genom att ringa lokala kontor ideella organisationer, kyrkor och andra kyrkor i ditt område.

Som stadens gemenskap trädgården initiativ fortsätter att expandera, nationella organisationer som avsatts för samhället trädgårdsarbete har börjat form. Dessa föreningar fungerar som ett medel för att ge information om alla trädgårdar som är i drift någonstans i landet. Berörda parter kan ofta besöka den nationella sammanslutningen webbplatsen och få tillgång till en lista över trädgårdar som finns i olika städer, stater eller provinser inom ett visst land. Ofta finns det antingen en e-postadress eller ett telefonnummer som kan användas för att komma i kontakt med vem sponsrar en lokal trädgård projekt.

Det är viktigt att notera att inte alla stadens gemenskap trädgård projekt är öppna för alla. I vissa fall kan deltagandet begränsas till personer som bor inom ett visst avstånd från trädgården platsen, eller människor som hamnar i en särskild ekonomisk fäste. När du gör kontakt med en lokal gemenskap trädgård, se till att ta reda på vilka kvalifikationer som måste vara uppfyllda för att delta i trädgården projektet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.