Det unika med Amish möbler?

Amish möbler är i massivt trä och är helt handgjorda återspeglar den typ av skickliga hantverk vi förknippar med epoker långa förflutna. Amish möbler är släktklenod kvalitet möbler, värdig som går från generation till generation och är allmänt garanteras för livet.

Amish är mycket religiösa människor som lever i självbärande gemenskaper som skyr modern teknik. De tror på ödmjukhet, familj, samhälle och leva avskilda från omvärlden. Till skillnad från kyrkor, är Amish organiseras på lokal nivå, så vissa Amish samhällen är strängare än andra, men ingen framföra motordrivet fordon eller använda el i huset. Men några modern teknik är tillåten, t. ex. generatorer för att driva elektriska verktyg för snickeri färdigheter. Många Amish samhällen sätta in pengar i samhället genom att sälja sina noggrant utarbetat möbler till butiker som i sin tur göra den tillgänglig för allmänheten.

Många sådana avsättningsmöjligheter för denna unika Amish möbler finns online. De flesta kommer att framhålla stolthet Amish ta i sitt arbete, men Amish tror inte på att prideful. Det är mer korrekt att säga att deras arbete ses som ett arbete av och till gagn för det Amish samhälle, och att göra ett dåligt jobb skulle vara skamligt. Det är denna inställning som går in i varje del av Amish möbler. Amish hantverkare hand plocka de finaste korn av trä och använder de finaste hårdvaran.

De flesta Amish möbler är gjorda av körsbär, lönn eller ek, men det kan vara av alla typer av massivt trä. Det kommer aldrig att spånskiva, fiberskivor eller pressat trä i Amish möbler. En annan sak som är unikt med Amish möbler är att de mönster som är original och inte två stycken som är exakt lika-även matchande slutet tabeller eller köksskåp kommer att bära säd skillnader och subtila individualitet plagg som är tillverkade för hand. Stor uppmärksamhet ägnas åt detaljer.

Amish göra alla typer av möbler från Hutches till sovrummet uppsättningar, från köksborden med matchande stolar till sadeln avföring. Många marknader för Amish möbler kommer även att ta egna beställningar så att du kan begära en viss del och stil, och välja vilken typ av trä du vill.

Om du letar efter unika, hög kvalitet, fina möbler till ditt hem, är det svårt att konkurrera med Amish möbler för gamla världen hantverk och stil. Ta en titt påmånga online butiker för att se varför så många människor tycker Amish möbler så unika!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.