Vilken är den bästa metoden för försegling läggare?

Paver tätningsmedel används av flera skäl. För det första skyddar det asfaltläggare blir färgas med lösningsmedelsbaserade produkter som olja, bränsle och frysskydd, vilket gör dem lättare att rengöra. Tätning asfaltläggare förhindrar också frön från gror i morteln, vilket ogräs att växa och bryta upp marksten. Den främsta anledningen att tillämpa ett tätningsmedel är dock att ge utläggare skydd. Det finns många sätt att tillämpa tätningsmaterial, men bara en metod som är idiotsäker.

Innan du påbörjar processen för plombering asfaltläggare måste du välja vilken typ av utläggare tätningsmedel du vill använda. Det finns i låga glans, hög glans, låg glans, matt, och platt yta. Det finns ingen rekommenderad yta, eftersom det är allt en fråga om inställning. Den glans och glans finish ger ditt asfaltläggare med ett blankt utseende, medan matt och platt slutar bibehålla den naturliga looken av marksten.

Paver tätningsmedel får inte tillämpas förrän tidigast 60 dagar efter installationen. Detta gör att betongen under att bota och marksten för att avveckla. Tillämpning av tätningsmedel för snart kommer att resultera i en spräckt utseende, som orsakas av marksten växling.

Om du har ansökt tätningsmedel innan, och anser det nödvändigt, remsor av marksten. Detta kan göras med en strippa metylenklorid, finns på de flesta gör-det-själv-butiker. Var noga med att följa anvisningarna på förpackningen mycket noga, då de kan variera per märke.

Dagen innan du börja tätning asfaltläggare, skära ner det gräs som kryper över toppen och sidorna. Använda en plats renare, ta bort alla fläckar, rost eller färg på bästa möjliga sätt. Skrubba läggare med en salpetersyra renare att ta bort eventuella salter och smuts. Detta renare skadar inte gräs, växter och vatten. Använd sedan en makt bricka för att skölja asfaltläggare ren. Hoppa över detta steg kan resultera i en vit filmframkallning, som orsakas av kittet reagera med salt på marksten.

Dag två, börja med att åter slipa asfaltläggare och blåsa ren med en makt fläkt. Använda en rollern med en längre handtag, börja tätning marksten genom att tillämpa tätningsmedel på ytan. Börja i ett avlägset hörn och arbeta bakåt, för att hindra dig från att bli fångad i ett hav av tätningsmedel. Undvik att använda alltför mycket tätningsmedel, eftersom det kommer att resultera i en ojämn utseende. Låt utläggare tätningsmedel för att torka i ett par timmar och igen vid behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.