Vilka olika typer av golv Tools?

Golv kan vara gjorda av eller täcks med ett brett utbud av material, inklusive sten, trä, vinyl, linoleum, mattor och kakel. Golv verktyg är verktyg som används för att installera, ta bort, reparation och renovering golv. Eftersom golv kan göras av ett sådant utbud av material och verktyg används för en samling av helt olika arbetsuppgifter finns det ett antal ganska olika verktyg som hör till denna kategori.

Golv häftapparater och Spik är golv verktyg som det finns många, många sorter. Golv häftapparater är gjorda för att köra klammer till rätt djup för installation av not och spont trägolv. Golv Spik också golv verktyg gjort för not och spont golv. Vissa golv Spik kan även anpassas för att användas med dekorativa vägg paneler, och vissa golv Spik kallas "cleat Spik. " Olika mönster för varje verktyg finns för att arbeta med olika djup av golv och tillbehör är ett golv sko för positionering spikar på rätt sätt.

En TrackSaw kit gör det enkelt att trimma trägolv, system panelen och flytande golv. Modeller finns med flera spår längder och flera hastigheter. Som tillbehör finns vakuum bilagor, T-square bilagor, en geringslikaren och ett spår-kontakt. Standarden bladet kan också vara utbytbara med en fin finish blad.

Om det är vinyl du arbetar med, då flera olika typer av golv verktyg kan du trimma vinyl till storlek. Det ena är ett par vinyl-skärning snips-som också kan arbeta på mattan-kan vara händig. Den typ som erbjuder ersättning blad kan visa sig vara ett bra val för det långa loppet. Vinyl och mattor kan både skäras med en sladdlös kapmaskin.

Om du tar en våning isär, ett mångsidigt plattjärn kan visa sig vara ett användbart golv verktyg. Det kan bända upp spik och märlor, och vissa kommer med en flasköppnare. Spiral sågar är mångsidiga golv verktyg. De kan användas för att skapa urtag i golv för ventiler eller avsättning, skär genom injekteringsbruk vid borttagning av kakel, eller ta bort en regelbundet formad del av kakel för utbyte. Den skär hårt trä, tegel, plywood, underlayment och cement ombord, och kan komma med ett vinkelrätt bifogad fil.

Framing hammare, vare rak klo eller slita klo, kan vara användbart för att ta bort gamla golv. De kan snoka upp skivor, ta bort spik, och som namnet antyder, är användbara i utformningen. En multi-användning oscillerande verktyg med flera bilagor, ibland säljs som en detalj slipmaskin, kan vara användbara för att avlägsna gamla golvbeläggningar eller styckning av laminerat eller parkettgolv.

En bricka grouter s float är ett golv verktyg som gjorts för att sprida bruket runt kakel, medan en injekteringsbruk avlägsnande kit hjälper ta ut den. En lång skruv pistol kan göra att sätta i sub-golv en stand-up arbete, medan en koppling skruvmejsel inte tillåter stående, men säkert golv. En skruv-shooter-systemet är ett annat alternativ för att säkra golv med skruvar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.