Vilka olika typer av förpackningar Foam?

expanderad polystyren ark, förpackning jordnötter, skum-in-place och skum-in-bag, och lakan polyetenplast alla typer av förpackningar skum. Både expanderad polystyren och jordnötter förpackning är gjorda av frigolit. Foam-in-place och skum-in-bag är tillverkade av polyuretan. Polyeten finns i böjliga skikt. Alla dessa förpackningar cellplast som är bäst lämpade att skydda specifika typ av produkt under transporten.

expanderad polystyren (EPS), även kallad beadboard, ofta kallad Styrofoam ™. Men det är Styrofoam ™ en varumärkesskyddade produkten i Dow bolaget. Som sådan bör den inte blandas ihop med andra EPS produkter. EPS är en lätt, styv, plast förpackning skum som görs genom att fylla i små polystyren pärlor. Det har bara minimal dämpning egenskaper och används bäst när förpackningen lätta föremål.

Packning jordnötter, även kallat lös fylla, är små, lätta, jordnötter formad förpackning skum som är utformade för förregling när komprimerade och flöda fritt när lös. De samverkande form gör det möjligt att mildra de produkter som levereras. Som sådana är de används för att fylla upp tomma platser runt produkter som levereras. Packning jordnötter kan inte hålla produkter på plats när de skickas, och därför inte bör användas med produkter som kan flytta sig och röra sig under transporten. Den jordnötter kan alstra statisk elektricitet så att de inte bör användas när sjöfarten elektronisk utrustning.

För mer stötdämpande effekt, är polyuretan en mångsidig förpackning skum alternativ. Polyuretan kan vara flexibla eller styva och kan göras som lakan, som skum-in-place, eller som skum-i-påsar. När de görs till ark, kan denna förpackning skum antingen göras till en mjuk, platt plåt eller i en äggkartong ser ark. Den äggkartong "-designen gör att polyuretan till interlock med sig själv och ger en kudde för den produkt som skall levereras. Skummet har också goda stabilitetsskäl och absorptionsförmåga och är idealisk för förpackning lätta produkter.

Foam-in-place och skum-in-bag förpackning skum används när en passform kring produkten är önskvärt. I dessa två alternativ är två kemikalier sprutas in i förpackningen där de reagerar och expandera i polyuretanskum. Med skum-in-place, är de kemikalier som sprutas runt produkten. Den expanderar sedan och formar sig till varas form. Den polyuretan i skum-i-påsar sprutas in i en påse. Påsen placeras sedan runt produkten när den expanderar och ger en perfekt passform.

Möbler är ofta förpackade med polyetylen. Polyeten kan också göras i en antistatisk förpackning skum vilket gör det perfekt för sjöfarten elektronik och datordelar. Det är också mögel och bakterier som är resistenta. En unik egenskap hos polyeten är att det är slitstarkt i transit men kan enkelt rippade av mänskliga händer. Det är också stötdämpande och okrossbart, inte producerar damm, och är kemisk-och fett-resistent.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.