Vilka olika typer av Bed Frames?

Bed ramar stöd madrasser eller stiftelser eller fjädrar rutan under en madrass. I alla borde sängramar ge total stabilitet för resten av sängen. Det finns flera typer av sängramar samt betydande kostnadsskillnader mellan olika typer.

Det enklaste sängramen är gjord av metall, och sitter på låga hjul eller hjul. Denna typ av ram kommer vanligtvis i två /full, queen och storlekar kung. På sängen metall kung ramar kräver bredden på sängen mitt stöd, så dessa brukar ha en metall remsa i mitten av ramen att föreskriva att extra stöd. Varje sida av metall sängram i valfri storlek, har något upphöjda kanter med en tum eller två (2,54-5,08 cm) i metall stöd för att hålla madrassen från att glida av ramen.

Fördelen med metall sängramen är främst kostnaden. Ofta madrass butiker omfatta en med köp av en ny madrass. Även king size säng ramar av denna typ är oftast mindre än 50 dollar (USD). Twin ramar är ofta mindre än 20 USD. Det är också ibland möjligt att koppla en huvud eller fotstegskontakt till metallram.

Vissa trä sängramar är konstruerade på liknande principer på mycket grundläggande metall sängram. Dessa kan också bara har stöd runt kanterna på madrassen. Principen skillnaderna är att de flesta trä sängramar inte på hjul eller hjul, och istället är på benen, vilket kan bädda sängen när färdigmonterad mycket högre, och ger extra förvaring under sängen.

Träramar av denna typ kan innehålla ett antal huvud och fotbräden fast på stativet. Varianter inkluderar fyra-affisch och släde säng. Ibland en trä sängram lägger till ytterligare stöd med lister av trä som löper vinkelrätt på varje långsida av ramen. Våningssängar har ofta läkt också.

En annan typ av sängramen är plattformen ram, som består av en lång box-liknande plattform som helt stöder madrassen eller fjädrar låda. Egentligen är upphöjda sängar används ofta med bara en madrass, sedan stöd av virke under madrassen är ofta tillräckligt. Vissa sängar, tycker de som gjorts av minne skum inte har en stiftelse eller låda våren och är bäst anpassad för frames plattform säng. Du förlorar på under sängen förvaring med denna typ av ram, eftersom det ofta stött på alla sidor med trä som löper genom hela ramen och lånar mer höjd till sängen.

Waterbeds kräver en Plattformens typ sängram som normalt har mycket högre kanter. Dessa är mindre vanliga, eftersom waterbeds inte längre är lika populära som de var tidigare decennier. En annan variant på perrongen sängramen är kaptenens säng, ofta ett bra val för barn. Captain's säng ramar har ofta användbar lådor under sängen för förvaring.

Bed ramar med gavlar och fotbräden och sängar plattform kan alla vara av metall eller trä. Sänggavlar kan du välja, hysa speglar, eller en mängd andra funktioner. Priserna på sängen ramar kommer att variera beroende på storleken på sängen, typ av material som använts, och komplexiteten i mervärde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.