Vilka är fördelarna med trä Blinds?

Medan många människor använder plast mini-persienner som en snabb och billig inslag i fönstret behandlingar, det finns ett annat alternativ. Det är sant att plast mörkarna är en ekonomisk lösning, trä persienner ger flera fördelar jämfört med andra blinda alternativ. Om du överväger att köpa nya persienner för ditt hem, här är några punkter att tänka på.

När det gäller att lägga textur till ett rum, trä persienner överträffa enkelt även de högsta mörkarna kvalitet plast. En naturlig fläcken kan på ytan mörkarna, bidrar till att accent naturliga ådring. Även om mörkarna är målade, kommer extra tjocklek av trä persienner brukar fungera med allt från taklisten styrelser att samlas paneler.

Trä persienner är också mångsidiga när det gäller valet av trä och storleken på lister. Bambu persienner är idealiska för en ledig plats, medan franska mörkarna är ett bättre alternativ för en mer formell rum. Utbudet av mönster hjälpa mörkar att arbeta i med en mängd fönster mode, säkert många fler än plast rullgardiner, plast fönster nyanser eller till och med trä nyanser.

En praktisk fördel med trä persienner är det faktum att de ger mer avskildhet än andra alternativ. Även om alla märken av plast venetianska eller lamellgardiner minskar möjligheten att visa en innerutrymmen utifrån, vissa typer är så tunn att det fortfarande är möjligt att urskilja konturerna av människor eller möbler. Med trä jalusier, är utsikten helt utplånas, som gör det möjligt för vem som helst i rummet för att njuta av fullständig visuell integritet.

Rengöring trä persienner är också mindre svårt än att försöka att damm eller ren plast vertikal eller persienner. Eftersom stavarna är mer omfattande, är det möjligt att använda en ren trasa och ett lätt rengöringsmedel för att enkelt rengöra mörkarna utan att behöva ta bort dem från fönstret. Slutresultatet är ett rum som ser rent och fräscht även om mörkarna har funnits under en längre tid.

Det är visserligen sant att trä mörkarna är dyrare än andra blinda alternativ är det viktigt att komma ihåg att de kommer att hålla för ett antal år med minimalt underhåll. Det är också lätt att ändra utseendet på mörkarna att passa in i en ny dekorering system relativt lätt. Enkelt re-färgning eller målning lamellerna kan förändra utseende, vilket gör det onödigt att köpa nya rullgardiner varje gång rum är renoverade.

Medan trä mörkarna är sällan i bra butiker, kan dekorera hus och high-end butiker hem kommer att erbjuda minst ett par trä blind alternativ. Det är också möjligt att specialbeställa anpassade trä persienner från många tillverkare. När det gäller stil, kvalitet och mångsidighet, trä mörkarna är definitivt rätt väg att gå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.