Vilka är fördelarna med motoriserade Shades?

motoriserad nyanser fönster nyanser som är anslutna till en makt motor. De nyanser kan justeras med hjälp av en fjärrkontroll eller datoriserade timer att höja eller sänka nivån på nyanser. Det finns fyra olika förmåner för motoriserade nyanser: bekvämlighet, storlekar, platser och alternativ design.

Den tydligaste fördelen av motoriserade nyanser är bekvämligheten faktor. Genom att använda denna typ av system eliminerar behovet av att fysiskt anpassa nivån på nyanser att kontrollera nivån av ljus i ett rum. En fjärrkontroll finns som standard med dessa typer av nyanser. Ett datoriserat system kan installeras för att justera dem baserat på solen ankomsttider eller mängden solljus exponering fönster tar emot. Denna metod ger en högre grad av kontroll över ljus nivåer.

Några nyanser finns i standardstorlekar. Motoriserade nyanser har en tjockare rulle och inte omfattas av samma längd och bredd begränsning. Denna flexibilitet gör dem mycket populära för användning i styrelserum och kontor torn. I dessa situationer, fönstren är ofta anpassade storlekar, vilket gör en standard nyans olämpliga.

Med motoriserade nyanser, är platsen för nyanser inte längre begränsas av närheten till marken eller möjlighet att manuellt justera nyanser. Mycket höga fönster kan förses med motoriserade nyanser och kan justeras efter behov. Denna förmån är viktigt i offentliga byggnader och stora bostäder.

Dessa typer av nyanser kan installeras i fönstret själv. Eftersom kontrollen av nyanser är motoriserade finns det inget praktiskt behov att göra skugga tillgänglig. Denna konstruktion möjlighet minskar damm, eliminerar skugga rengöring, och ger ett mycket snyggt utseende till ett fönster design.

Anpassade nyanser en stor nytta av en motordriven kontroll, eftersom de ger större flexibilitet för förvaltningen av skugga höjd och design. En motor ger en konsekvent viss press, vilket gör en mer delikat nyans design och material som skall användas. Titta på olika typer av material tillgängligt för nyanser och välja en som passar dig bäst.

När man väljer en motordriven skugga, ta en närmare titt på motorn utformning, placering och storlek. Bestäm hur detta kommer att införlivas i ditt rum design och inredning så att den inte försämrar visuella intryck av fönstret. Utforska garanti på motorn själv och avgöra vilka typer av kompetens behövs för att reparera motorn om det behövs. Kontrollera installationsplatsen att säkerställa att det är lätt att hålla motorn över tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.