Vilka är fördelarna med ett trägolv?

Trägolv har många fördelar jämfört med andra golv. De är varmare och ofta billigare än marmor eller annan stengolv. Ett trägolv är också mer elegant och tålig än en vinyl eller andra syntetiska golv. Skillnad från sina laminat ser likadana ut, en äkta fast trägolv inte bara ser ut som trä, men det känns som på riktigt också.

laminatgolv är gjorda av fotografier av trä som är laminerat eller överdragna av ett tjockt syntetmaterial. Utseendet är av äkta trä spannmål men eftersom trälister spikas på plats för att skapa en verklig fast trägolv, ett laminat trä golv läggs på i ark. Äldre laminatgolv tenderar att dra upp när gick på och gör ett buller som inte som ett äkta trägolv.

Medan laminatgolv är billigare, anses de inte lägga så mycket värde till ett hem som äkta trägolv. Den enda fördelen laminat har över äkta trä är att de tenderar att stå upp bättre för husdjur "naglar, eftersom laminat inte repar lika lätt som äkta trä. Trägolv kan förseglas för att hjälpa dem att bli mindre motståndskraftig mot repor. Trägolv kan också slipas och refinished av ett golvföretag och detta är en stark fördel jämfört med andra golv eftersom det ger en solid trägolv förmågan att hålla i många decennier.

Ett trägolv är också en naturlig produkt som är miljövänlig. Trä som odlas i hållbar skog samt återanvända eller regenererade trä kan användas för att skapa trägolv. Inomhusluftens kvalitet är mycket bättre med trä golv i motsats till syntetiska vägg till vägg mattor. Mattor är inte bara görs med kemikalier, men det tenderar att fånga damm och smuts i sina fibrer. Ingen tvätt är en stor fördel av att ha äkta trägolv. Torr uppsamlingsöverföringar och regelbunden dammsugning fungerar bäst för att upprätthålla ett trägolv.

En annan fördel med trägolv är att det finns ett stort urval av olika typer och färger att välja mellan som passar varje enskilt rum och inredning. Cherry är en elegant söker virke för golv och det kan vara det perfekta valet för kök med skåp i samma trä. Maple är stark och har en konsekvent struktur som många människor finner tilltalande trägolv. En ek trägolv är ett populärt val när ljusa golv önskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.