Vilka är fördelarna med ett Cedar Fence?

Cedar stängsel har blivit ett mycket populärt val för villaägare och kommersiella användare som är intresserade av ett trä privatliv staket av flera olika skäl. Även om det är sant att en ceder staket kan kosta något mer än vad andra alternativ, det värde som ett material ger ofta utgör för dessa initiala kostnader. Dessutom många företag erbjuder ceder staket i olika stilar, som även kan hjälpa en husägare som försöker göra ett uttalande om stil.

Alternativen om ändringen av ett ceder stängsel som passar dina specifika önskemål är nästan obegränsade. De flesta människor föredrar den naturliga looken av en ceder staket, framför allt för deras bakgård stängsel. I själva verket kan vissa personer fläckar även andra träslag på ett sätt som efterliknar ceder. För dem som vill ha en annan nyans eller färg, kan ceder stängslet också färgas, målas eller oljad.

Alla trästaket, får tillräcklig tid kommer varp och spricka. Erbjuder dock ceder mer hållbarhet än många andra träslag. Att använda ceder kommer ofta att lägga år av sina liv till stängslet och därmed skära ned på något underhåll frågor som kan komma upp med tiden. Detta beror på det faktum cederträet faktiskt kommer att ändra sin vattenhalt som matchar atmosfären. Fukt i staketet är det som vanligen orsakar trä till varp och spricka, särskilt i kallare klimat under frysa och cykler tina.

De som tittar på ett privatliv stängslet har många olika stilar att välja mellan. Cedar stängsel kan komma i den klassiska "hund öra" stil, med bara skivor som går vertikalt upp längden på staketet. En ceder stängsel kan också framställas med en spaljé längst upp eller med en rak styrelse längst upp, fått en mer boxed utseende till stängslet. Dessa alternativ oftast kostar lite mer, men ge viss anpassning till ceder stängslet.

Utöver dessa egenskaper ger cederträ andra fördelar också. Stängslet har en speciell kemiska föreningar som kallas thujaplicins, som ansvarar för doften av cederträ stängslet kommer att ge bort. Denna arom är ofta mycket lockande för människor, men andra skadedjur, som kan vilja att borra i trä för sina hem, ofta att det luktar oattraktiva och kommer att lämna stängslet ensam. Detta bidrar också bidrar till dess livslängd.

Den kompetens som krävs för att installera ett staket gjort av cederträ i allmänhet inte mer än de skulle vara för någon annan typ av trä stängsel. Men beroende på vilken metod som valts, skulle det ändå vara ett svårt projekt, som kräver minst två personer. De som är intresserade kan få jobbet gjort av en entreprenör, men många också välja att själva installera stängslet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.