Vilka är de olika typerna av kakelugn Mantels?

en mantel ramar ut en spis och gör det mer attraktivt att se på. Det blir omedelbart mittpunkten i alla rum och kan de definierande punkt stil. Manteln att vara den plats som innehar speciella familjeklenoder, viktiga fotografier och till och med jul-strumpor. Ur en inredning synvinkel bör en mantel inte godtyckligt valda, eftersom det kommer att bli en viktig faktor för intrycket ett rum ger.

Det finns spis mantels förfogande för att tillgodose de flesta utrymmen. Villaägare bör mäta ges utrymme noga för att säkerställa att manteln de väljer kommer att passa väl. De flesta spisar blir ett standardformat som kan använda lagra köpte tillverkas mantlar, men vissa kommer att kräva anpassade storlekar och förändring av dem som tillverkas.

Vissa spis mantels är gjorda för att passa längs en rak vägg, medan andra kan passa i hörnen. Det finns vissa som har lagringsmöjligheter eller är gjorda för att arbeta tillsammans med ett nöjescentrum. Plattskärms-tv har gjort det möjligt att montera tv ovan eldstäder, och det finns mantlar för den här nya designen trend.

Torktumlare mantels finns i en mängd olika material och stilar. Valet av mantels är en till stor del på inredningen eller ett hem och stil av ägaren. Från modern till antika hem är en mantel tillgänglig för att passa alla smaker. De kan komma med benen att beskriva den öppna spisen, eller helt enkelt vara en hylla som passar ovanför öppna spisen.

Några vanliga material spis mantels är gjorda av är sten, trä, keramik och metall. Träslag regelbundet hittas tall, ek, körsbär och ceder. I likhet med de gjorda av sten, kan keramiska mantels vara prefabricerade i fast enheter eller kaklat.

Vissa material vettigare med särskild dekorer. För ett rustikt utseende, rent fodrade enkel trästomme fungerar bäst. När du väljer en mantel för ett modernt hem, anser rostfritt stål eller massiv marmor för ett elegant utseende. Franska provinsiella stilar fungerar bra med keramik och kraftigt prydde spis mantlar. Granit, ek, körsbär och kakel tillhandahålla traditionella utseende som kan vara tidlös.

För dem om en budget som vill piffa upp sin spis mantel, det finns alternativ. Många byggvaruhus och återförsäljare online sälja utsmyckning kit som innehåller trä, krom, koppar, stål, sten eller förbättringar kakel som kan läggas till enkla spis mantels. En husägare kan behålla sina nuvarande mantel och gör en stor förändring av dess utseende. De på en budget kan också köpa en ny enkel mantel och försköna det till belåtenhet, ofta spara en hel del dollar i processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.