Vilka är de olika typerna av Wall Speglar?

Wall speglar finns i olika former, dimensioner och prisklasser. Eftersom väggen speglar reflekterar ljus, de kan expandera visuellt ett litet rum eller trångt utrymme. Från samtida att utarbeta, väggspegel kommer i en mängd stilar.

Etsad väggspegel innehåller konstverk präglade i glaset. Den etsade Bilden kan vara enkla eller utsmyckade, och valmöjligheter varierar från geometriska figurer till djur bilder utarbeta scener. Laser etsning, hand etsning eller syra etsning används för att skapa dekorativa bilden. Kits och instruktioner finns tillgängliga för att lägga till ett etsat design till en vanlig spegel.

Inramade väggspegel är allmänt tillgängliga. Det vanligaste är ramar av trä, men kan utarbeta väggspegel utformas kohud, pärlemor, turkos, eller andra exotiska material. Inramade speglarna ger intryck av att vara större än de är. Priset på inramade väggspegel varierar beroende på storlek och ram kvalitet. Skräddarsydda speglar är dyrare på grund av de inblandade arbetskraft.

När man väljer en inramad spegel, bör utformningen vara ett komplement till andra tillbehör i rummet. Till exempel, i ett rum med fet eller kraftig möbler, välj en spegel som har en tung typ ram. Målning av trä inramade speglar samma färg som väggarna kan skapa intryck av ett större utrymme. Ristade speglar, en typ av inramad spegel, lägger till visuell spänning till ett rum. Vissa trä inramade speglar funktionen unik, intrikata sniderier eller finns inristade i moderna former.

fasade eller vinklad, kanter på väggen speglar ger ett elegant bild. Vissa avfasade speglar är ramlösa, medan andra har byglar med avfasade kanter. Till skillnad från en spegel med en ram eller gjutning, en ramlösa fasad kant ger en reflekterande yta på hela spegeln. Det avfasade kanter fungerar som prismor och skapa färg-intensiva reflektioner av ljus. Avfasade hörnet ramar tenderar att vara dyrare än inramade speglar. Kits finns för att lägga till en avfasning spegel överlägg att klä upp en enkel spegel.

Wall speglar består av en bit av klart glas belagda med flera lager av silver, koppar och måla GRUNDPOLISH. Utom vid rengöring, bör väggspegel förvaras torrt. Använd ren, varm vatten, ättika, eller alkohol för att rengöra en spegel. Vid användning av kommersiella glas för att rengöra en spegel, inte spray spegeln själv, utan spray renare på en mjuk trasa. För envisa fläckar, åter blöt trasa och använder tryck, använd inte en slipande rengöringsmedel eller grynig trasa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.