Vilka är de olika typerna av Taklampor?

två grundläggande typer av tak lampor flush och hängning. Hängande lampor funktionen sladdar, barer eller kedjor mellan lampan och taket, medan spola lampor vidrör taket direkt. Några av de många olika typer av tak lampor omfattar hängande, ljuskrona, tände takfläkt, ö, spår, lysrör och potten.

Pot lamporna är runda och har oftast metall trim. De är försänkt eller skjuts upp i taket så att basen är jäms med taket. Pot Taklampor kan lägga ljus för arbetsytor och är särskilt populärt i kök. Lysrör är en annan typ av infälld lampa populär i kök eftersom de ofta använder energisnåla lampor. Den lysrör kan vara inneslutna i en metall lampan och en plast panel kan tillåta ljuset att skina igenom.

Spåra Taklampor passar på metall spårning som är jäms med taket. Track lampor är ofta mycket grundläggande i stil, men ger bra belysning för alla typer av arbetsplatser. Varje separat spår ljus kan flyttas i olika riktningar för att lägga till ljus för specifika områden i ett rum. Island lampor hänger tak fixturer som har flera lampor kopplade till en huvudavsnittet. De sänder vanligtvis ganska mycket ljus och används över arbetsplatser eller öarna kök där livsmedel bereds.

En upplyst takfläkt kombinerar ljus och luft. Upplyst takfläktar är särskilt populär i varma klimat. Kristallkronor är en klassisk och elegant typ av taklampa. Vissa ljuskronor har många kristall droppar på konstfullt böjda metalldelarna. Viktoriansk stil ljuskronor har detaljerade metallarbeten och stora glober glas som en del av designen, medan mer moderna stilar av ljuskronor tenderar att ha mycket mindre detaljer.

hängande tak lampor hängande lampor som funktion lampan avsnittet nere på metallstänger eller kedjor. Det finns många stilar av hängande lampor stil tak som finns idag. Vissa är mycket detaljerade med antiqued metal finish och blommor målade lampskärmar. Andra hängande taklampor har raka, rena linjer och släta ytor. Tiffany hängande lampor har målat glas nyanser, medan art deco hängsmycke Taklampor kan ha skulpterade och böjda frostat glas nyanser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.