Vilka är de olika typerna av Barstolar?

Användbart för både kommersiella sittplatser och heminredning, kan barstolar erbjuda ett nytt alternativ till mer traditionella sittplatser arrangemang. Barstolar finns i en mängd olika stilar och material, vilket gör det enkelt för den enskilde konsumenten att hitta en uppsättning som passar hans eller hennes behov.

Det första du bör tänka på vid val barstolar är höjden av avföring. Även pallar är tillverkade i olika höjder, är de vanligaste valen som heter "bar höjd" eller "mot höjden. "Bar höjd avföringen har vanligtvis platser som är 30 inches (76,2 cm) hög för användning med en 40-42 tum (101,6 till 106,8 cm) bord samtidigt motverka höjd avföring åtgärd 24 inches (60,9 cm) för användning med en 36 tums ( 91,4 cm) bord.

Den mest grundläggande typen av barstol är konstnärens pallen. traditionellt används för att ta emot konstnärer eller författare som de arbetar, konstnärens pallen har en enkel rund sits monterad ovanpå ett justerbart stativ. Detta typ av avföring erbjuder störst utbud av rörelse, så att användaren kan växla mellan sittande, stående och lutar det behövs. Backless Barstolar är av liknande typ som konstnär avföring, men oftast inte finns med justerbar står. Barstolar utan ryggstöd är mest praktiskt i mindre utrymmen, eftersom de tar upp väldigt lite plats och kan förvaras helt under bordsskivan när de inte används.

Barstolar som används för köket eller disk sittplatser kan också innehålla en rygg för extra komfort. Stolar med ryggstöd finns med eller utan armstöd. Det är dock viktigt att komma ihåg att dessa typer av avföring är inte så kompakt som deras Backless motsvarigheter, och därför kan vara mindre praktiskt om utrymmet är ett problem.

Ett annat gemensamt drag för barstolar är den vridbara toppen. Konsumenterna kan välja mellan 180 eller 360 graders vridning. När du väljer stolar med ett vridbart topp, kom ihåg att det finns tillräckligt utrymme mellan varje pall för att undvika kramper dina gäster.

Barstolar av någon form eller storlek också kommer i en mängd olika material. Ramen och avföring kan göras i metall eller trä, och erbjuds i många olika ytbehandlingar för att matcha nästan alla inredningar. Några barstolar är klädda för extra stil och komfort. Klädd bar sittplatser finns i läder eller tyg, och i en rad färger och mönster.

Med det stora sortiment av stilar finns i dagens bar-typ sittplatser, är det inte svårt att hitta bar pallar som uppfyller dina individuella utrymme och preferenser dekoration. Som en allmän regel, kom ihåg att göra det möjligt för minst 26 inches (66 cm) mellanrum mellan varje pall för att bekvämt rymma dina gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.