Vilka är de olika typerna av Backsplash?

Syftet med en backsplash är att skydda väggen bakom diskbänk och räknare. Däremot kan en backsplash också användas som en kreativ designelement i ditt kök. Från traditionella och diskret till modern och nyckfull, det finns många olika backsplash alternativ att välja bland.

Sida vid sida är det vanligaste valet för ett kök backsplash. Beroende på vilken typ av kakel du använder kan du skapa ett antal olika utseende. Plattorna kan vara gjorda av glas, metall, sten, eller naturliga keramiska rymmer allt från enkla geometriska mönster på mönster som äpplen eller blommor. Kakel är relativt lätta att rengöra och kan installeras av dig själv i en helg. Kostnaden för en bricka backsplash beror på tillverkaren av kakel du väljer.

Om du letar efter en praktisk och billig kök backsplash idé, anser målning området med svarta tavlan färg. Denna typ av färg är mycket lätt att rengöra och ger en praktisk plats för att skriva anteckningar, att-göra-listor, recept och meny idéer. Den enda nackdelen med en backsplash tillverkad av svarta tavlan färg är att de mörka färgerna som används ibland lämna ett litet kök känner mig lite klaustrofobisk.

Antik takplattor är en vacker backsplash idé för ett lantkök. De lägger en dos av färg och textur till ditt rum. Men gör en ålder av det material dem svårare att hålla ren än vissa av de andra alternativen köket backsplash som finns.

Med hjälp av en serie av speglar för ditt kök backsplash kan ge ditt kök en iögonfallande och dramatiska utseende. Det ljus som reflekteras från speglarna kan också bidra till att visuellt öppna upp en liten yta. Detta är inte det bästa valet för familjer med små barn dock, eftersom den speglar lätt kan brytas och kommer att visa fläckar eller fingeravtryck mer än andra alternativ kök backsplash.

Bakgrundsbild kan tyckas vara en god backsplash idé, men de flesta experter rekommenderar att du undviker detta val. Om ditt kök är mycket fuktigt, riskerar du har problem med papper börjar skal. Dessutom kan spill och fläckar vara mycket svårt att rengöra på många typer av tapeter.

En av rostfritt stål backsteg ger ditt kök ett mycket modernt utseende. Värmetåliga, hållbara och lätta att rengöra, ett rostfritt stål backsplash går speciellt bra med rostfria apparater. Däremot kan rostfritt stål vara mycket dyrare än andra alternativ för ditt kök. Du måste också tänka på att sura livsmedel kan förstöra finish om fläckarna inte avlägsnas snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.