Vilka är de bästa tipsen för Buske trimning?

Bara några bra tips för buske trimning kan bibehålla hälsa och skönhet buskar som enar och idegran förenklas. Den tiden på året är särskilt viktigt vid trimning buskar. Senvåren till försommaren är den bästa tiden för buske trimning. Vissa trädgårdsmästare gå ännu längre och påstå att cool morgon vädret är bäst för putsning buskar.

Eftersom buske beskärning görs för att stimulera ny tillväxt, döda delar av busken måste undanröjas. Annars kommer anläggningen använda sin energi för att förkasta gamla tillväxt snarare än mot att skapa nya branscher. Buskar ska trimmas väl en gång om året, men man bör inte över trim.

Ett bra buske beskärning tips är att tänka på människohår nedskärningar när det är dags att klippa buskar. Precis som regelbundet trimning på människor, bör buskar trimmas precis tillräckligt för att bli av dött material och främja ny tillväxt. En trevlig form bör vara målet för busken trim och mänskliga nedskärningar hår.

Trimning bort döda grenar och löv innan forma buskar är en bra idé. Gröna områden under busken s bark bör lämnas som beror på att dessa fortfarande är i livet. När gammelskog tas bort, resterande frisk planta kan trimmas för att bilda en tilltalande form. Buskar kan trimmas till formella rektangulära eller runda former eller klipp bara att följa busken naturliga form. Buske form bör bestämmas av husägare föredrar liksom den yttre stilen på huset.

Antingen hand eller makt trimmare kan användas för att klippa buskar, men se till att trimmern är knivarna vassa. Dull blad kan lätt skada buskar och skapar ett oattraktivt form för växterna. Buske filialer bör alltid skäras vid en vinkel i stället för rakt över när man använder handhållna trimmers. En något bredare sätt kan användas under buske putsning med elektriska hårklippningsmaskiner. Inte bara bör buske trimmern bladen hålls vassa, bör de smörjas för att hålla dem flexibla.

Även om en stor buske trimning bör ske en gång per år i slutet av våren till början av sommaren, den beskurna form av buskar bör därefter bibehållas. Under ordinarie varvet arbete kan buske filialer klippt bort här och där för att hålla en snygg form. När det gäller fancy buske former gå, kan dessa läras och praktiseras av husägare genom böcker och /eller klasser på lokal plantskolor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.