Vad finns olika typer av servettringar?

Servett ringar är en del av en komplett kuvert vid ett bord. Deras syfte är att säkra en ren, vikta servett snyggt på ett kuvert tills diner är redo att använda den. Ibland är bestick inneslutna i servetten, och andra gånger de anges bredvid. Det finns flera olika typer av servettringar och många olika stilar för att tillgodose varje kuvert från formell till casual.

servettringar kan definitivt kvitta ett formellt kuvert, vilket gör en tabell ser eleganta ut. Det finns många stilar i servettringar av trä, plast och metall. Några är dekorerade med mönster från blommor till art deco som kan samordna med bordstabletter, servetter och duk. Andra kan vara enkla i konstruktionen, som en slät trä eller plast ring. Det är smala ringar och mycket bred ringar också.

servettringar i allmänhet säljs i detaljhandeln i uppsättningar av två eller fyra. De kan också säljas tillsammans med linneservetter, men oftast, servettringar och servetter säljs separat. Det finns också bordstabletter som kommer med servettringar fästas så att de inte blir förlorat eller separerade från platsen inställningen. Detta kan vara en praktisk funktion, men det gör tvätta bordstabletter svårare.

Även lösa kuvert kan avslutas fint med servett ringar. Servettringar kan disponibel, gjorde bara av papper. Stor, tillgodoses evenemang, exempelvis bröllop, släktträffar, och middagar fest, typiskt ha kuvert med disponibel servettringar, även om de använder linneservetter.

Om du planerar en stor middag kan du överväga att disponibel servettringar för kuvert för att minska kostnaderna. Du kan enkelt göra din egen servettringar genom att klippa en remsa av en färgad eller mönstrat papper i önskad bredd och bindande kanterna tillsammans med hantverk lim. Du kan klä upp dem genom att köra band genom ett papper HÅRKRUSARE innan bindande kanterna. Servettringar inte är väsentliga för en välklädd bord, men förvisso helt utseendet på varje kuvert. Vid nästa middagsbjudning, överväga att använda servett ringar runt kvalitet engångs servetter att klä upp ditt bord utan att behöva tvätta linneservetter efteråt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.