Vad finns olika typer av Anslagstavlor?

Det finns många olika typer av anslagstavlor för specifika användningsområden. Oavsett om du behöver en för kommersiellt bruk eller bara för att använda hemma, finns det en stor variation av stilar finns. En av de största skillnaderna mellan modellerna kan vara storlek. Uppenbarligen klassrummet anslagstavlor och de som används i kommersiella inställningen tenderar att vara större än de typer som används i hemmet. Bortsett från hemmet, kontoret, och klassrummet är anslagstavlor används också på offentliga platser lämna underrättelse om speciella händelser eller göra reklam för varor eller tjänster.

Du kan hitta offentliga anslagstavlor i många livsmedelsbutiker, tvättomater och andra platser i hela gemenskapen. Dessa anslagstavlor kan vara inomhus eller utanför dörren i en anläggning. De kan ge konsumenterna möjlighet att lägga upp sina egna meddelanden. I andra fall kan ett fastställande erbjuda bara sina egna meddelanden, använda slutna anslagstavlor, som kan vara skyddat av glas eller plexiglas. En del anslagstavlor är även belysta.

De flesta människor tänker på ett corkboard i en ram när de tänker på anslagstavlor. Det finns dock andra typer också, såsom torka bort brädor och magnetiska skivor. Det finns även stilar som kombinerar dessa funktioner. Anslagstavlor med mer än en funktion kallas även ibland Forum . Dessa kan ge en sida av kork för fastlåsning upp meddelanden och en motsatt sida gjord av magnetiska eller torrt ta bort material för att skapa nya meddelanden.

Anslagstavlor finns i olika färger, från färgen på korken till färgen på ramen. Det finns också väv anslagstavlor, som erbjuder samma bekvämlighet utan att förlora ditt hem eller kontor inredning. Många människor gör sina egna anslagstavlor på grund av detta med hjälp av överblivna tyger som matchar andra behandlingar i utrymmet.

Vissa väv anslagstavlor behandlas också i band, som är knuten till att skapa ett gitter mönster. Anteckningar, kort och fotografier kan sedan lätt glidande under bandet. Det är ganska enkelt att göra.

Ta bort ramen från anslagstavlan och måla ramen med väven om så önskas. Täck bordet med täcket vadd om så önskas, täck med tyg, dra undervisade, och häfta bakifrån. När ramen är torr, tillbaka ombord på ramen och du har en anslagstavla som dubblar som en attraktiv dekoration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.