Vad bör jag veta om glas?

Det finns många olika typer av glas, och de flesta av dem kräver städning på en eller annan tidpunkt. Oavsett om du är städning bilfönster, speglar, fönster hus, samlarprodukter kristall eller någon annan typ, finns det flera saker du bör veta om glas. Några av dessa saker är viktiga för livet av att glaset är rengjorda, medan andra är viktiga för din egen säkerhet.

Det är uppenbart att säkerheten har högsta prioritet vid rengöring av glas, så det är nödvändigt vidta lämpliga försiktighetsåtgärder vidtagits beroende på vilken typ av glas som är i närheten. De typer av skador som du försöker förhindra när glas är de från att skära dig på vassa glas, skador på grund av krossat glas, och skador som kan tas emot genom glas-rengöringskemikalier från antingen hudkontakt eller inandning. Det är därför viktigt att känna till de risker som är förknippade med den typ av glas du rengör innan. Det bästa sättet att göra detta är att köpa behandlingen några varningstexter om kemikalier, förbereda ett säkert arbetsområde och använder rätt säkerhetsutrustning, t. ex. handskar eller glasögon, vid behov.

Du kommer förmodligen att behöva göra det bästa jobbet möjligt när glas, så det är viktigt att använda rätt lösningsmedel. Detta kommer inte bara glaset rengöras ordentligt, men även kommer att minimera mängden strimmor eller rester som är kvar och förlänga den tid tills du ska rengöra fönster, speglar, eller andra föremål igen. Det finns många olika typer av glas rengöringsmedel att välja på, och ingen är nödvändigtvis bättre än andra-typ du väljer bör baseras på dina inställningar. Några glas rengöringsmedel för allmänt bruk och gjorde för ett brett utbud av glastyper, vissa är tunga och utformade för att hantera svårare jobb, och andra är mer miljövänlig och fri från skadliga kemikalier.

Nästa sak att göra när glas är att hitta en lämplig trasa, handduk eller torka som passar det jobb som måste göras. Tyg handdukar är mer benägna att lämna efter damm än pappershanddukar, vilket gör det svårare att rengöra glaset snabbare. Det finns andra lösningsmedel som görs enbart för att rengöra glas som handdukar som är fuktad med rengöringsmedel så du kan enkelt torka av ytan som ska rengöras. En annan sak att tänka på när glas, såsom servis eller glas, är att du enkelt kan rengöra dessa typer av glas i diskhon med såpvatten, eller ibland direkt i diskmaskinen. Återigen är det viktigt att vara noga med att läsa produktetiketter för att vara säker på att det är säkert att göra det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.