Vad bör jag veta om däck Rengöring?

Deck städning är ett underbart sätt att lysa upp ditt hem och trädgård, och kräver inte mycket arbete. Genom att följa några enkla riktlinjer är det lätt att ha en snygg däck.

Däck rengöring startar alltid med att sopa däck fritt från skräp. Använd en slang eller en kvast med kraftiga borst att få så mycket smuts som möjligt. Var noga med att rengöra mellan brädorna. Om det behövs, reparera eventuella spruckna plattor och sand varje Rough. Alltid sand i riktning mot träets spannmål.

De flesta däck rengöringsmedel är giftiga för växter. Vatten och sedan täcka alla växter i närheten av däck med ett skikt av plast för att skydda dem. Vid arbete med rengöringsmedel, se till att bära skyddsglasögon och långärmad skjorta och byxor. Använd inte öppen toed skor.

Vid utarbetandet av däck rengöringsmedel, bör du läsa instruktionerna noga. Vissa rengöringsmedel måste spädas före användning, medan andra används direkt från behållaren. Kontrollera också att se om renare är tänkt att användas på vått eller torrt trä. Rengöringsmedel kan användas med en makt bricka, en styv borste eller en rollern.

Applicera produkten snabbt, och inte låta den pöl i något område. Det enklaste sättet att göra detta är att använda två personer-en att tillämpa renare och en att sprida runt. Arbeta upp all smuts som har fastnat på, och låt inte lösningen torka tills du är klar med däcket rengöring. När däcket är ren ska lösningen behöver en chans att tränga in i skogen för ett par minuter.

Efter den rekommenderade nedsänkningstid, skölj däck renare ut och låta däcket torka ordentligt. Det tar vanligtvis omkring två dagar, men det kan vara mer eller mindre beroende på vädret och andra faktorer. När däcket är torrt, är det en god idé att överväga att använda en sealer på träet. En sealer ska avvärja vatten, förhindra blekning och skydda virket från solens ultravioletta (UV) strålar.

Efter ett däck rengöring, tillämpar sealer lätt. Applicera GRUNDPOLISH i två eller tre tunna, jämna drag, låter det torka ordentligt mellan applikationer. En liten pensel fungerar bra för att få GRUNDPOLISH i hörn och andra trånga områden. Innan man kastar ut några trasor som används för att täta däck, kom ihåg att sprida ut dem och låt dem torka. Den rök stiger från en hög med våta trasor kan orsaka värme, och sedan starta en brand. Genom att sprida trasor ut, inte så mycket värme alstras, minska brandrisken.

Däck rengöring bör göras en gång per år. Tätning däcket är bara nödvändigt om vattnet har börjat tränga in i trä, eller om konservering är peeling. Nya däck måste en ny behandling av trä i stället för däck rengöring. Ny-behandling av trä används på liknande sätt som tätningsmedel. Efter tillämpning av en ny behandling av trä, bör däck inte rengöras med kemikalier, eller förseglade, under minst sex månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.