Vad bör jag veta om Granite Rengöring?

Granit städning är en enkel uppgift, vilket gör den populär för bänkskivor och golv. Vid rengöring granit, är det viktigt att komma ihåg att inte använda en slipande rengöringsmedel. Den klara beläggningen på granit bänkskivor och golv kan bli repigt mattas och.

Granite städning på bänkskivor innebär att man använder en diskho full med varmt vatten och diskmaskiner vätska. Se till att diskning rengöringsmedlet inte innehåller blekmedel, eller ett blekmedel alternativ. Blöt en disktrasa i varmt tvålvatten och ring ut det. Torka av mätarna noggrant för att avlägsna alla rester.

Skölj disktrasor i varmt vatten och torka av granit igen, att avlägsna varje återstående tvål. Kontrollera att bänkskivor inte har en matt finish, som betyder att det fortfarande finns tvål på dem. Skölj ur trasan och torka ned igen.

Torka granit med en mikrofiberduk för att förhindra strimmor eller vatten fläckar. Om bänkskivor söker tråkig, använd en granit renare att återställa den naturliga yta. De finns tillgängliga på alla hem leverans butik i rengöringsmedel gången.

Om granit bänkskivan blir smutsig, använd talk eller pulveriserad vitling, och väteperoxid ta bort den. Blanda talk med väteperoxid, enligt paketet riktningarna, så att den bildar en tjock pasta. Bred ut massan på fläcken och täck med plastfolie. Tejpa plastfolie ner och låt klistra torka. Torka av torkad pasta bort med en våt svamp.

Granite rengöring av golv innebär en liknande process. Starta processen genom att ta bort alla lösa smuts med en torr damm mopp. En del skräp kan repa golvet under uppsamlingsöverföringar, om inte tas bort först.

Fyll diskhon med varmt vatten och diskmedel, använda en mild maträtt rengöringsmedel. Mop hörn ordet först och se till att ta bort alla inbäddade smuts. Skölj moppen i varmt vatten.

Doppa moppen i varmt vatten och diskmedel igen och torka resten av golvet. Effektiv granit rengöring av golv innebär att skölja moppen ofta. När den inte sköljs ofta, de smutsiga moppen kommer matt golvet.

Granite rengöring är ineffektiv om golvet inte torkas efteråt. Använd en ren och torr trasa mopp för att torka golvet. Om tillgängligt, använder en mikrofiberduk. Samma fläckborttagning process för bänkskivor kan användas på golvet.

Granite rengöring är nödvändigt att bevara skönheten i detta polerad sten. Låt aldrig saft av citrusfrukter och grönsaker att stanna på bänkskivor eller golv, eftersom det kommer matt naturlig finish. Ställ inga varma kastruller och stekpannor på bänkskivan. Ta hand om granit ytor och deras skönhet varar livet ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.