Vad bör jag veta om Folding Tvättservice?

Många människor ogillar fällbara tvätt, men att utveckla ett organiserat tillvägagångssätt kan göra sysslan mer angenäm. Ta några minuter att räkna ut ett enkelt system som fungerar för dig, till exempel hur många tvätt korgar ni behöver så att när du vika tvätt är det lätt att lägga undan i olika områden i ditt hem. Eller kanske om du lägger dig tvätten, en annan medlem av hushållet skulle vara ansvarig för den ställs undan. När det gäller de metoder för falsning tvätt, det finns olika sätt att vika kläder och sänglinnen och du kan välja den som passar dig bäst.

Till exempel, om du inte gillar utseendet på en linje ner mitt på benen på din casual byxor, kan du hålla upp byxorna med framsidan och sedan vika byxor i halv. Byxorna är sedan redo att släppas ut på en galge som är eller har tagits i en låda efter att vikas på mitten på bredden och sedan kanske vikas över en gång till. Om en subtil ben veck önskas, börja från botten benen på byxorna och matcha upp inseams eller inne sömmar ben tillsammans. När du jämna ut byxben ut, byxorna är redo att hänga eller lägga enligt tidigare beskrivning.

Lakan kan vara svårt att vika det traditionella sättet om det inte finns två personer vardera två hörn och arbetar tillsammans för att matcha hörn upp och göra flera veck i tabellen samtidigt som tyget slät. Ett snabbt alternativ till vikning tvätt som lakan är att rulla den. Rulla varje ark själv medan utjämning med händerna. Placera sedan varje ark som ligger inne i ett örngott för förvaring. Du kan förvara ark fyllda örngott upprätt i rader sida vid sida på en garderob hylla.

Filtar och handdukar kan även rullas ihop och förvaras på garderob hyllor. Vik dem på längden och därefter minst en gång tvärs över bredden innan du kastar upp dem som gelé rullar. Dessa rullade filtar och handdukar kan sedan staplas snyggt på hyllor. Rullade handdukar i en korg ser också bra ut på vissa badrumshyllor. Folding tvätt i stället för att rulla den kan fungera bättre för förvaring i garderober garderob arrangörer.

Strumpor kan nålas ihop i topparna när du fäller tvätt eller rullas ihop i en boll form. Att rulla strumpor till en boll, först placera dem tillsammans och håller topparna innan du drar en strumpa i den andra. Foten delar av strumpor kan fortfarande sticker ut. När vikbar tvätt såsom t-shirts och andra fritidsskor skjortor ska förvaras i lådor, placera den översta sidan nedåt och vik varje ärm med en del av skjortan kropp tvärsnitt över så det här är på baksidan av skjortan. Slutligen Vik ihop den nedre kanten av tröjan upp till halsen och knäppa skjortan över så framsidan visar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.