Vad är några olika typer av Kvastar?

Paketerat av pinnar bildade de tidigaste och mest primitiva former av kvastar. Tree borste och filialer användes i USA för att sopa askan runt matlagning bränder tills Massachusetts jordbrukare Levi Dickinson skapade den första majs kvasten i 1797. Dickinsons majs kvastar tillverkades i 1810 med hjälp av en mul-pedalen kvast spikmaskiner. Efter produktionen av majs kvasten blev vispa kvast och push kvast andra populära typer av tillverkade borstar och alla tre kvastar används fortfarande regelbundet, både kommersiellt och residentially, idag.

Corn kvastar är trekantiga med rader av sömmar för att hålla delar majs fiber plats. Skaftet är traditionellt gjorda av trä, men vissa majs borstar kan ha plast handtag och vissa typer kan även vara av plast borst. Corn kvastar med naturfiber trådar tros kunna hålla även de minsta partiklar av smuts, medan de flesta plast sorter av majs kvast har behandlats med kemikalier som hjälper dem att plocka upp skräp. Industriell majs borstar är gjorda för att användas på knaggliga kommersiella golv och har ofta tätare delar och en tyngre tull design än vanliga borstar hushåll majs.

Vispa borstar är handhållna borstar som är gjorda för snabba touch-ups på små områden som tält, bord picknick eller för att använda i trånga utrymmen såsom bakom apparater som tvättmaskiner. Vissa vispa kvastar ser ut som miniatyr majs borstar utan det långa skaftet och är tillverkade av naturliga majs fiber och har rader av stygn som liknar vanlig majs kvastar. Andra vispa kvastar kan göras med syntetiska fibrer och har ett plasthandtag som ger dem ett utseende som mer liknar en pensel än en kvast.

Push kvastar är rektangulära i formen och stråna är knutna till ett träblock som är ansluten till en trä eller ibland metall handtag. Tryck kvastar finns i många olika bredder och kan täcka stora områden på kort tid. Den sopmaskin håller i handtaget på kvasten ut framför när hon gick och kvast huvud sveper ytan.

Push borstar används ofta för svepande uppfarter och har oftast syntetisk borst så att borsten lätt kan tvättas. Industriell push kvastar har långvariga och hållbara syntetiska borst. Vissa industriella push borstar är utformade för att motstå lösningsmedel, fetter och oljor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.