Vad är några enkla Fruktträd att växa?

skall bära ätbar frukt, frukt träd är också attraktiva prydnadsväxter i trädgården. Eftersom vissa fruktträd är svåra att ta hand om, plantera fruktträd kan ibland visa sig vara mycket mer arbete än vad som ursprungligen avsågs. Genom att plantera lättskötta fruktträd kan trädgårdsmästare få välsmakande frukt och vackra prydnadsväxter blommor på våren utan att så många farhågor om gödselmedel behov, insektsangrepp, och andra frågor.

Som en allmän regel vid plantering fruktträd, söker sig rik, väldränerad jord på en plats som är varm och skyddad från vinden. Inse att fruktträd expandera när de blir äldre, och se till att lämna gott om utrymme för fruktträd att få stora. I en trädgård med begränsat utrymme, anser dvärg sorter av fruktträd, som inte kommer bli så stort. Dwarf fruktträd är också lättare att ta hand om i allmänhet, särskilt när det gäller beskärning.

En del arbete krävs för att odla frukt frigör framgångsrikt, även lättskötta sorter. Trädet kommer att behöva utbildas i en konisk form med en stark stam och jämnt fördelade grenar. Fruktträd behöver också beskäras för att hålla sin form och växer frisk frukt. Om du vill få en avkastning från ett fruktträd, kommer du vill plantera flera träd för korsbefruktning. Du kanske också vill plantera blommor som drar till sig bin och andra insekter,

eftersom detta kommer att främja pollinering.

Några enkla fruktträd innehålla päron, fikon, äpplen, satsumas, plommon och sharonfrukter. Många sorter av dessa träd har fötts upp för olika klimat. Det finns också en bred variation i färg, storlek och form på frukt och blommor. Ditt lokala garden butik kan ge mer detaljerad information om vilka fruktträd växer bäst i din region. Varje träd har något olika gödningsmedel och vårdbehov, så se till att forskningen dessa innan ett hem frukt träd att plantera.

I extremt kalla platser trivs många fruktträd inte. Deras blommor är känsliga för sena frosten, och en storm kan slå blommorna från träden, vilket innebär att de inte kommer frukt. Även fruktträd är ung, kan du överväga att skydda dem i kallt väder genom att linda dem på nätterna när en frost väntas. Även äldre träd kan motstå en frost relativt bra, en kall nafsa kan döda en ung frukt träd, vilket skulle vara mycket olyckligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.