Vad är en Electric tankless Varmvattenberedare?

En elektrisk tankless varmvattenberedaren är en varmvattenberedare som drivs med el som värmer vatten utan att använda en tank reservoar. De finns flera typer finns även de som tjänst hela hus, som används i industriella tillämpningar och varmvattenberedare som led av service och ligger alldeles nära den källa där en person kommer att kräva vatten, såsom en dusch eller handfat. Denna form av uppvärmning av vatten har varit populärt i vissa länder under en lång tid, men har varit mindre lämpligt att värma vattnet i USA. Detta håller på att förändras, eftersom en av fördelarna med denna typ av uppvärmning är det kan spara pengar på uppvärmning av vatten, i synnerhet för viloläge, den mängd energi som går till uppvärmning av vatten i en tank även om ingen kräver det.

Det finns olika modeller och många tillverkare av elektriska tankless stilar varmvattenberedare. Det finns också de som använder propan eller gas i stället för en elektrisk värmekälla. I många fall kan gas eller propan dem vara effektivare, särskilt om en person som vill installera en hel värmare hus vatten. Beroende på uppvärmning behov kan människor behöver en ganska viktig källa till makt, och detta kan kräva att man ändrar ledningar. Mer kraft behövs för att värma vatten som börjar kallare, vilket innebär att folk kommer att kräva olika modeller beroende på var de bor och den genomsnittliga vattentemperaturen.

Även med extra krav på makt, en elektrisk tankless varmvattenberedare kan vara ett mer effektivt sätt att värma vatten än vad som är en elektrisk eller gas, vatten aggregat med en tank. Det är något oklart om de är lika effektiva i att hushålla med vatten. När de flesta människor använder varmvattenberedaren med en tank, en dusch eller bad kan bara gå så långt innan vattnet blir kallt, och den nya tanken av vatten kommer inte att vara tillräckligt uppvärmd för ett tag, som ofta slutar människors entusiasm för längre duschar .

Med den elektriska tankless varmvattenberedare, förutsatt att värmaren värmer tillräckligt mycket vatten snabbt för saker som dusch eller badkar, det finns en obegränsad tillgång, och som kan uppmuntra människor att använda mer vatten och ta längre tid duschar. En annan fråga är att det kan ta tid innan vattnet börjar värme. Efterfrågan måste inträffa (vrida på kranen) innan vattnet blir uppvärmd. Detta kan innebära att man väntar med vattnet rinnande i några sekunder till en minut innan vattnet är önskad temperatur.

Om folk är intresserade av att köpa en elektrisk tankless varmvattenberedare, de verkligen har att spåra vatten användning. Om förväntan är att människor kan köra diskmaskinen och ta duschar eller tvättar samtidigt, en större modell kommer att behövas. Det är smart att ta hänsyn till högsta behovet situationer krävs i ett hus, sedan, köpa en för liten kan betyda varmvatten är lågt utbud när dessa situationer uppstår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.