Vad är en Crimson Queen japansk lönn?

röda drottningen japansk lönn är också känt genom sitt vetenskapliga namn Acer palmatum Dissectum, eller "röda drottningen. " Det är en lätt identifieras olika japanska lönnar på grund av sin show-stopp kvaliteter. Bladen på trädet kan vara lila, med anledning lite gröna när de först vecklas ut, men som faller inriktningen, lämnar tycks brista ut i en visning av nästan orealistiskt klarröda. Namnet avser således denna egenskap och det faktum att dessa träd kan förhärskande när det gäller att visa upp höstfärger.

Som de flesta japanska lönnar, dessa är relativt korta träd, och kan ta många år att nå sin fulla höjd på ca 10 fot (3,05 m). Många växer inte så här höga. Spridningen kan vara imponerande ändå, och vissa träd är lika bred som de är höga.

Några av de saker berömde om den röda drottningen japanska lönn ta med sin gråt kvalitet. Bladen verkar kaskad ned över trädet i pil-liknande sätt. Denna effekt beror delvis produceras eftersom varje blad är fjäderlätt med många divisioner. Detta skapar utseendet på en kraftig träd med stor delikatess och nåd. Ägare av detta träd kan dessutom vara förtjust i sitt vårmöte produktion av små röda blommor.

Det finns många ställen att köpa den röda drottningen japanska lönn. Eftersom dessa träd är populära, de är oftast allmänt tillgängliga på lokal trädgårdsarbete butiker, särskilt i zoner där de växer bra. Massor av trädgårdsarbete Företagen kommer också fartyg träden. Folk borde fundera på hur man bäst passa träd i en trädgård system. Många trädgårdsmästare älskar att ha dessa träd stå ensam som en presentation trädgård styck, men flera crimson drottningar planterade nära varandra kan se vackert också.

Frågor om solen är viktiga att tänka på när köpa en av dessa träd. De tenderar att göra pest i halvskugga miljöer. Bladen på röda drottningen kan drabbas av missfärgningar i full sol eller om de blir mycket varma eftermiddagssolen, och i varmare klimat kanske vill leta efter en skuggig område där att plantera träden. Däremot kan en väl etablerad röda drottningen japansk lönn uppvisar inte detta problem och kan tolerera Sön bra om den vattnas ofta.

Den viktigaste delen när plantera dessa träd är att välja väldränerad jord. Detta gäller för alla japanska lönnar. Deras största känslighet är att ruttna rötter, som kan döda träden lätt. På grund av sin kortväxthet, om dåligt dränerad jord dominerar trädgården landskapet, dessa lönnar är idealiska för container trädgårdsskötsel. För lägenhet invånare och de som har konkreta bakgårdar eller uteplatser, färgen på dessa träd och deras elegans gör dem ett utmärkt val för att förbättra bakgård utseende och att lägga till färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.