Vad är det bästa sättet att tvätta en Hjälpare?

snuttefiltar är vanligtvis den största linne posten i hemmet som kräver tvätt. Detta innebär en utmaning när det är dags att tvätta en tröstare, för hem brickor är typiskt för små för att ta hand om något så stort och alla ludd blir störd när den betalas till klämma in ett felaktigt dimensionerat fartyg. Det finns dock flera andra alternativ när man önskar att tvätta en tröstare.

Naturligtvis, innan man beslutar om att tvätta, måste taggen höras för att bestämma hur. Tyger och fyllningar på snuttefiltar varierar, och vissa kräver särskild hantering. Om taggen säger att torka ren, är det bäst att branschfolk, men det är inte svårt att tvätta en tröstare om instruktioner listas på taggen-de bara kräver ett större kärl än de flesta har hemma.

tvättomater kan hittas nästan var som helst och de har supersize kapacitet brickor som är den perfekta storleken för att tvätta en tröstare. När en ordentlig bricka finns, tur inställningen till kylan. Varmt vatten gör att tyget att krympa, och det kan vara skadlig för ludd också. Skonsam tvätt-och rengöringsmedel är det bästa alternativet. Duntäcken är ett specialfall och måste tvättas med en produkt speciellt framtagen för ner eller fjädrarna blir förstört. Endast en liten mängd rengöringsmedel bör användas för att tvätta en tröstare, för de många tyget lager och ludd agera som en svamp och absorbera allt tvål. Även med en liten bit av tvättmedel, bör snuttefiltar dras i sköljningen minst två gånger för att avlägsna all tvål.

Hur ofta tvättar avgör livslängd och skick av en tröstare, så de bör endast tvättas när det är absolut nödvändigt. Varje tvätt krymper en tröstare lite mer och ludd sönderfaller successivt. Ultra-bräckliga snuttefiltar kan tvättas i ett badkar för att undvika slitage av tvättmaskiner. Detta sker genom att tvätta händerna med ett milt tvättmedel i varmt vatten. Det bör då förbi torktumlaren och hängas upp.

Torkning regelbundna snuttefiltar kan göras i tvättstugan också, eller de kan hängas upp på tork. Om du använder en torktumlare, använd en låg värme inställning och slänga i några tennisbollar. Som tröstare snurrar, kommer att bollarna studsar runt inne, hålla tröstare från ackumulerade upp en boll och bidra till att upprätthålla fluffiness.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.