Vad är det bästa sättet att tvätta Windows?

Få saker kan lysa upp ett hem på samma sätt som nytvättad fönstren kan. Det finns flera sätt att tvätta fönster, och de flesta av dem fungerar. Det populäraste sättet är oftast att bara använda ett affären fönsterputsning lösning och pappershanddukar, men ofta lämnar strimmor, och är inte särskilt kostnadseffektivt. Det finns bättre och billigare, så kan man tvätta fönster.

Det bästa sättet att tvätta fönster är att göra en hemmagjord fönster tvättlösning. Den bästa lösningen har både ammoniak, att falla isär tuff smuts, och ättika att lämna glaset ränder. Blanda två kannor med varmt vatten,? kopp ammoniak, en pint av tvättsprit,? kopp vinäger, och en matsked vanlig maträtt tvättmedel. Tillämpa detta på fönstren, och torka tills fönstren är torra. Rengöringslösningen kan stoppas i en sprayflaska, och tillämpas på det sättet, eller svamp på direkt från en hink. Med hjälp av en hink kommer att ge bäst resultat för dem som har mycket smutsiga fönster.

De verktyg som används för att tvätta fönster är minst lika viktig, om inte viktigare, än de rengöringsmedel som används. Många råd att spraya lösningen på fönstren, och sedan använda tidningar för att torka och torka. Andra rekommenderar att du använder trasor, pappershanddukar, eller till och med gamla t-shirts. Det bästa sättet är att använda en oregelbunden, ojämn svamp, som ett hav svamp, att tillämpa den lösning. En gummiskrapa kan sedan användas för att avlägsna överflödigt vatten och låt fönstren ränder. För tvätt yttre fönster, en gummiskrapa som lammull på ena sidan kan möjliggöra en snabb och enkel rengöring.

Efter att ha smutsiga fönster skärmarna kan göra fönstren ser smutsiga, även om glaset i sig är rent. När du rengör fönster, ta extra tid att rengöra fönster skärmarna också. Ta bort fönster och spraya ner dem. Blanda upp en lösning? kopp ammoniak, två matskedar diskmedel, och två liter varmt vatten. Sponge denna blandning på skärmarna, och låt dem torka, med tvål på dem. När de är torra, satte dem på en handduk och knacka dem på marken ett par gånger. Smutsen skulle falla rätt av.

Tvätta fönster på en molnig dag, aldrig i direkt solljus. Detta kommer att bromsa torktid, och minska sannolikheten för streck. Innan du börjar använda en borste för att sopa alla spindelnät, Löst skräp eller döda insekter från fönstren, och se till att tvätta den yttre fönstren först, flytta från toppen av huset ner. Tvätta fönster tar tid och ansträngning, men vanligtvis behöver inte göras ofta så länge det görs på ett bra första gången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.