Vad är det bästa sättet att organisera en garderob?

För så länge människor har haft garderober, har de dolda röran. Även den tidiest av huset djurhållarna medger att kasta objekt i garderoben för att städa hemmet lite snabbare. Problemet med garderober är de är vanligtvis konstruerade för saker som hänger, men inte allt som händer i en garderob kan vila på en galge. Om din garderob är ett virrvarr av mystik föremål, kanske en organisation projektet är i sin ordning.

Om du rengöra och organisera din garderob, det bästa sättet att göra detta är att ta allt. När du tar bort objekt, bestämma vad du ska spara, och om det är något att kasta bort. Om det finns objekt som du inte behöver men kan inte sätta dig själv att kasta bort eftersom de är i gott skick, kan du överväga att antingen skänka eller sälja dem. Hursomhelst, hålla fast vid saker som du inte har användning för finns inget sätt att bli av med röran.

När din garderob är helt tömt, ge det en bra rengöring och dammsugning. Se till att få in alla hörn och springor där damm kaniner bor. När din garderob är ren och fräsch, det är tid att betrakta det bästa sättet att organisera din garderob. Förutom kläder, vilka andra håller på att återlämnas till din garderob? Om de är inte alla upphängningsbar poster, vill du överväga hyllor eller någon annan slags organisatoriska system. Det finns många billiga kit som finns på din lokala hem förbättring centrum med olika komponenter såsom hyllor, lådor och papperskorgar. Välj det kit som bäst passar dina behov. Du kan också hitta sådana kit på nätet.

När hyllor, ställningar eller andra komponenter är installerade, är det dags att återvända allt tillbaka till garderoben. Det finns en oskriven regel om röran. Allt ska ha sin plats. Om något inte har en plats, det är rörigt. Din garderob bör organiseras med detta i åtanke. När du kommer tillbaka kläder, det finns ett par olika överväganden. Den första är den säsongen. Det skulle definitivt inte göra för att få tunga jackor hängande fram och centrum i din garderob om det är sommartid. Den andra anmärkningen är användning. Till exempel bör formella slitage eller dressat som bärs för speciella tillfällen hängas på baksidan av garderoben medan kläder som bärs varje dag för arbete bör ha hedersplatsen i fronten.

När kläderna lämnas tillbaka , vad är kvar? Poster såsom band och bälten kan hängas på speciella galgar och hängde på sidorna av garderoben. Om du inte vill att dina skor tornar upp på garderoben golvet, skohyllor eller garderoben dörren påsar sko ska installeras. Skor bör organiseras sett på samma sätt som kläder-användande och säsong. Pocketböcker, portmonnäer, portföljer och andra tillbehör skall placeras enligt användning på hyllor eller i olika lådor.

Finns det någon produkt kvar? Kom ihåg, vad som helst utan ett hem anses röran. Om det inte är något du använder, bli av med den. Om inte, hitta ett permanent hem för det.

När alla garderober ordentligt organiserade, röran kommer att avskaffas. Om ett objekt tas bort från din garderob, se till att det lämnas tillbaka till sin plats när du är klar med det. Annars börjar du samma onda cirkeln. Vill du verkligen gå igenom detta igen?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.