Vad är det bästa sätt att arrangera blommor?

Färska blommor är ett vackert tillskott till någon plats, och de kan ordnas i ett antal olika sätt att komplettera en inredning eller förbättra utseendet på enskilda blommor. Däremot måste särskild försiktighet iakttas innan du påbörjar en överenskommelse. En nyligen skurat hink att fungera som en anläggning fartyg behövs för att arrangera blommor, alla containrar bör sköljas med en mild lösning av klorin för att döda eventuella bakterier och sedan sköljas med rent vatten för att säkerställa inga blekmedel eller kemikalier kvar som kan skada blommor.

Till att börja samla blommorna som ska ordnas och placera dem i hinken. Ta bort alla blad eller blad som ska doppas i vatten, och stjälkar skurna på ett lutande under rinnande vatten. Bedöma stjälkar och bestämma vilka kommer att kräva en tråd stöd. Ledningar kan användas för att förhindra hängande samt att förlänga stjälkar. Att ansluta kabeln, hålla den mot stammen och bifoga en bit blommig tejp nära toppen. Håll blommiga bandet sträckt, snurra stjälken så att bandet löper runt längden på kabeln från topp till botten. Med hjälp av denna metod för att arrangera blommor är ett enkelt sätt att justera längden av skott som behövs för att passa en viss ordning.

Att arrangera blommor i en hög vas på ett sätt som håller dem i en viss position kräver ännu annan blomsteraffär verktyg. Det enklaste att arbeta med är vattentät tejp. Skapa bara ett galler på toppen av en vas eller annan behållare och blommor kan lätt arrangeras och hålls i specifika platser. Du kan t. ex. hönsnät och lyftselar ribban, men de i stort sett samma jobb som bandet och är lite mer petiga att arbeta med.

Alternativt eller i kombination med vattentät tejp, kan blommig skum användas. Detta är särskilt praktiskt för kortare härrörde blommor som ordnas i en grund behållare. Skummet ska blötläggas i vatten och en konserverande lösning och sedan täckt med grönska innan stammar skjuts i. Blommor kan sedan tippas eller placeras i önskad riktning och är ordentligt på plats i händelse av att arrangemanget kommer att flyttas.

Den behållare som används för att arrangera blommor är en annan fråga. Det finns inga regler inom detta område, och det är bäst att välja beroende på vilken container passar blommor, inställning eller tema. Kreativitet uppmuntras. Behållare som inte är vattentät kan även användas, men ett glas eller liner måste införas. Det bästa sättet att arrangera blommor är verkligen upp till den enskilde. De bästa arrangemangen är de som tillverkats med favorit i-säsong blommor och unik behållare som behaga blommiga konstnären.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.