Vad är den moderna stilen i Decorating?

moderna stilen i utsmyckning innehåller aktuella tendenser i sin utformning, men några gemensamma element är alltid närvarande. Samtida inredning handlar om en minimalistisk, stilren look med rena linjer. Även neutrala färger som vanligtvis används i en modern inredning, det finns alltid utrymme för att lägga till en stark accentfärg.

Contemporary utsmyckning stycken för ett vardagsrum kan innehålla en soffsektion i fast färger och en rena linjer kaffe tabell. Soffbordet kan vara mycket kreativa, till exempel en bas tillverkad av ett par bitar av återvunnen metall med en glasskiva, eller det kan vara en enkel geometrisk form i trä med bara fyra ben och en topp. Tabeller i den moderna stilen i utsmyckning inte har petig detaljer som ristningar eller en massa lådor eller extra detaljer. Plain kan ändå dramatiska bokhyllor accent också ett modernt vardagsrum. Några väl valda större accent bitar såsom vaser eller lampor att sprida stilen på tider är det perfekta accenter för det moderna vardagsrummet.

Contemporary utsmyckning stycken för en matsal ingår ett stilrent formade bord och stol inställd. Tall, rakryggade stolar fungerar bra i en modern matsal, men alla stolar som inte är alltför utsmyckade kommer att fungera. I matsalen skåpet ska passa med de rena linjerna i stolar och bord. Ett praktfullt-snidade medellång tonas trä skulle se ut rum med hårda linjer och släta ytor av en mer modern look. Många moderna inredningar antingen använda mycket ljust träslag eller mycket mörka skogar som medellång tonas ytskikt skulle kunna göra det ser alltför traditionella.

kök i den moderna stilen i inredning vanligtvis inte har tapet eller tryckta tyger. Om de gör, utseendet är djärv och sofistikerad utan alltför många konkurrerande färger. Stilrena bänkskivor är en viktig faktor när du försöker upprätthålla ett modernt kök med inredning. Leta efter större föremål såsom en stor klarglas kapseln burken i en enkel form. Glas-spröjsade skåpdörrar kan se bra ut i ett modernt kök, men alltför detaljerade gjutning accenter och skräp som visar genom glaset kan förstöra rent utseende.

sovrum i den moderna stilen i Utsmyckning ser minimalistiska och möbler bör hållas på ett par bitar i enkla former. Om du har ditt hjärta inställt på en himmelssäng, se till att ytan är ren och formen är inte ristade eller detaljerad. Speglar kan vara en geometrisk form i en modern miljö och flera stora speglar kan lägga drama på en vägg eller när den används tillsammans som en sänggavel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.