Vad är Uppblåsbara Juldekorationer?

Har du som ett hus på gatan som alltid vinner grannskapet priset för bästa varv scen på julen? De har förmodligen ett par uppblåsbara juldekorationer på deras gräsmatta, tak eller veranda. Dessa blåsa upp siffrorna kommer i alla storlekar, tecken och traditionella färger för att klä upp ditt hus eller företag för semesterperioden.

Uppblåsbara juldekorationer är mycket synliga, festligt, nya objekt som lägger till spänning och nöje till kontoret, semester evenemang, parad, eller framsidan. De är i grunden jätte nylon eller ballonger vinyl. Du kan köpa dem deflateras i en väska och sedan blåsa upp dem för säsongsanvändning. Hoppborgar är ett perfekt val för julen, eftersom de kan tätt undangömd i en garderob eller garage till nästa december.

En elektrisk pump medföljer nya uppblåsbara juldekorationer. Denna pump är lik en som blåses upp en madrass eller pool flotte. Det är en stark fläkt med ett munstycke som ansluts till en eller två ventiler för inredning. Inom några minuter kommer pumpen fylla uppblåsbara jul dekoration med vanlig luft tills den når sin fulla storlek. Siffran är fast i marken med pålar och knyt-nedgångar.

Du har förmodligen sett många varianter av uppblåsbara juldekorationer som du gjorde din semester shopping eller tagits jordnöt sprött med dina grannar. Det finns jultomten vinkar, sitter ovanpå en släde, hoppa fram från en uppblåsbar skorstenen, eller anläggning fru Claus "hand. En vinjett skulle kunna skapas med en nötknäppare julgran, och en present-lastat tåg. Eller så kan du position en snögubbe för att titta på tomtar som de binder Rudolf och de andra renarna för släden.

Uppblåsbara juldekorationer kan kröna någon del av din bostad, från toppen av ditt tak till din snöiga uppfart. De är gjorda av tunga material för att tåla alla väder, även snöblandat regn och frost. Dessa temperaturvariationer kan med tiden krymper luften inuti karaktärerna så de sloka. En snabb touch-up med pumpen är allt som behövs för att få dem som står upprätt igen.

Eftersom de är avsedda att väcka uppmärksamhet utomhus, dessa nyhet artiklar är vanligen ganska stor. En Sockertopp kunde nå upp till 10 fot (3 m). En pingvin och isbjörn skulle dvärg den verkliga varelser. Även uppblåsbara juldekorationer i form av din favorit seriefigur skulle tornet ovanför träden. Bäst av allt, de kan vara utrustad med små lampor, så de är lika munter på natten eftersom de är under dagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.